Adem Kılıççı Survivor'da Acun Ilıcalı'ya çok sinirlendi! (Adem - Acun kavgası)

Adem ile Acun Ilıcalı arasında Survivor ödül oyununda gerilim! Adem, All Star - Gönüllüler arasında oynanan basketbol oyununda hakemlik yapan Acun Ilıcalı'nın kararlarına çok sinirlenince tansiyon bir anda yükseldi. Adem Acun kavgasının detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.  

FutbolArena - Survivor'da Adem Acun kavgası! TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok seyredilen yarışması Survivor 2018'in 31 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde All Star ile Gönüllüler basketbol maçında karşı karşıya geldi. Adem ile Turabi'nin aynı takımda oynadığı maçta Adem, hakemlik yapan Acun Ilıcalı'nın kararlarına sinirlenince kırmızı kart gördü. Adem, Acun'a neden kızdı? Adem Acun kavga mı ettiler? sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.




Adem Acun kavga mı ettiler?


Survivor 2018'in 31 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde Adem ile Acun Ilıcalı arasında gerginlik yaşandı. Survivor All Star ve Gönüllüler takımları arasında oynana ödül oyununda basketbol maçında karşı karşıya gelen yarışmacılar son derece büyük bir mücadele örneği gösterdi.

Adem Kılıççı ile Turabi aynı takımda oynarken, Hakan ve Mustafa Kemal'e karşı mücadele ettiler. Adem bu oyunda özellikle Acun Ilıcalı'nın kararlarına büyük tepki gösterdi. Adem atış halinde topu potaya göndermeye çalışırken itildiğini işaret etti ve karar devam yönünde oldu. Bu pozisyondan kısa bir süre sonra Acun Ilıcalı, Adem'in aleyhine faul verince Adem Kılıççı çok sinirlendi ve topa sert bir şekilde vurdu. Topa vurunca ayakkabası fırlayan Adem, yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

ADEM SİNİRLENDİ, ACUN ILICALI İZAH ETTİ

Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı'ya, "Benim atış anımda bana vurmuyorar mı? Orada faul vermedin ama burada faul çaldın." diye sinirlenince Acun Ilıcalı ise önceki pozisyonları anlattı. Oyunun sonrasında tek kalan Turabi'ye karşı Gönüllüler takımı rahat bir sayı aldı.


Adem Kılıççı kimdir?


1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si 2009 Akdeniz Oyunları 2.si 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si 2013 Akdeniz Oyunları 1.si 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER