Adana Demirspor - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor ile Adanaspor Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Adana Demirspor - Adanaspor mücadelesi öncesi son gelişmeler haberimizde...  Adana Demirspor - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FutbolArena - Adana Demirspor - Adanaspor canlı izle! Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. İki ezeli rakip Adana Demirspor ile Adanaspor karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor - Adanaspor mücadelesi ne zaman oynanacak? Adana Demirspor - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor - Adanaspor Spor Toto 1. Lig puan durumu


Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig'de 12 maç sonunda 6 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 6. sırada bulunuyor. Adanaspor ise 12 haftada topladığı 3 galibiyet 5 beraberlik 4 yenilgiyle 14. basamakta yer alıyor.

Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanan maçlar


İki takım arasında geride kalan 57 resmi maçta Adanaspor 22, Adana Demirspor ise 15 galibiyet elde ederken, 20 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Liglerdeki 54 maçta Adanaspor 20, Adana Demirspor 14 galibiyet alırken, 20 karşılaşmada kazanan çıkmadı. Türkiye Kupası'ndaki 3 maçın 2'sinde turuncu-beyazlı Adanaspor, 1'inde de mavi-lacivertli Adana Demirspor galibiyete ulaştı.Adana Demirspor, turuncu-beyazlı takım karşısında en farklı galibiyetini, 1995-1996 sezonunda 5-1'lik skorla elde etti. Adanaspor ise 1988-1989 sezonunda mavi-lacivertlileri 3-0 yenmeyi başardı. Geçen sezon Adana Demirspor ve Adanaspor, ev sahibi oldukları derbi maçlarını 1-0'lık skorlarla kazandı.

Adana Demirspor - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Spor Toto 1. Lig'de 13. haftada Adana Demirspor - Adanaspor maçının heyecanı yaşanacak. Adana derbisinde Demirspor ile Adanaspor bugün saat 16.00'da karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR - ADANASPOR CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

Adana Demirspor Son Dakika Haberleri