Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe maçı sonrası açıklamaları

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ABDULLAH AVCI OYUN KALİTESİNİ BEĞENMEDİ

Bu sezon ilk mağlubiyetini alan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Avcı, iki takımın ortaya koyduğu futbolu eleştirirken, "Kazanmak için her yol mübah değildir. Avrupa'da da bu yüzden başarılı olamıyoruz. 2 takım adına seyircilerden özür diliyorum." şeklinde konuştu.

Ülkedeki futbol ikliminin oyunu kaosa çevirdiğine de atıfta bulunan Avcı, "Bir haftadır ülkede yaratılan futbol iklimi, bu kadar baskının oluşturulması, futbolu oyun olarak kaosa çevirdi." derken, "Oyun kalitesi her iki takım adına da kötüydü" ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL'DEN FARKLI AÇIKLAMA

Abdullah Avcı maç öncesi yaptığı açıklamada da "Fenerbahçe'nin final maçı olarak adlandırılması yanlış. Bu algıyı doğru bulmuyorum." demişti. Avcı'nın bu düşüncelerini aksine Volkan Demirel ise maçtan sonra "Tamam mı devam mı maçına çıktık. Bir gol attık ama 3-4 gol atabilirdik." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri