A Milli Takım, Moldova hocasını şok etti! "Beklemiyordum"

Moldova Milli Takımı Teknik Direktörü Alexandru Spiridon, Türkiye-Moldova maçının ardından yaptığı açıklamada ikincilik için Türkiye ve İzlanda'nın çekişeceğini düşündüğünü söyledi. 

FutbolArena - 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci maçında Moldova, Türkiye karşısında ağır bir mağlubiyet aldı. Bu sonuçla gruptaki ikinci maçından da puan alamayan Moldova, umudunu diğer maça bıraktı. 4-0'lık Türkiye mağlubiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Moldova Milli Takımı Teknik Direktörü Alexandru Spiridon, 4-0 yenilmeyi beklemediklerini ifade etti.

Türkiye - Moldova maçı basın toplantısı


Spiridon grupta Fransa'nın lider olarak çıkacağını düşündüğünü ve ikinci olarak da İzlanda ve Türkiye'nin çekişeceğini belirtti. Spiridon, "Böyle bir skoru beklemiyordum. Biraz daha oyunu kontrol ettiler, oyuna hakimdiler. Çoğu oyuncu farklı şampiyonluklarda oynuyor. Böyle derecedeki oyuncular bizi cezalandırmış oldu, bilgi vermek çok zor." dedi.

TÜRKİYE - MOLDOVA MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ



"TÜRKİYE İKİNCİLİK İÇİN SAVAŞABİLİR"

Sözlerinin devamında, "Bizim derecemiz olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Tabii ki de hiçbir şeyle karşılaştıramam ama Epureanu'yu kaybettikten sonra yeni oyuncu geliştirmemiz zor. 10-0 da olabilirdi. Şu an bir karşılaştırma yapmayacağım. Bizim telafi etmek için daha zamanımız var. Sadece Moldova olarak değerlendirmemiz lazım, daha zamanımız var. Daha öncede söyledim. Grupta Fransa lider olarak görünüyor. İkincilik için İzlanda ve Türkiye savaşabilir" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ŞENOL GÜNEŞ'E TEBRİK

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci maçında A Milli Takım, Eskişehir'de Moldova'yı ağırladı. Karşılaşma millilerin 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Mücadeleyi statta izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşma sonrası soyunma odasına giderek futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

KAAN AYHAN VE EFECAN KARACA İLKİ YAŞADI

Moldova karşısında Milli Takımımızın dördüncü golünü kaydeden Kaan Ayhan da ay-yıldızlı formayla ilk golünü atan oyuncularımızdan oldu. Öte yandan Aytemiz Alanyasporlu Efecan Karaca ikinci yarıda oyuna girerek ilk kez milli formayı terletti.

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER