A Milli Takım kadrosu açıklandı! Caner Erkin listede

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Kasım'da Hırvatistan, Rusya ve Macaristan ile oynayacağımız müsabakaların kadrosu belli oldu. 

FutbolArena - A Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Kasım ayında Hırvatistan, Rusya ve Macaristan ile karşılaşacak olan Türkiye'nin kadrosu belli oldu.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Hasan Ali Kaldırım ve Covid-19 testi pozitif çıkan Umut Meraş'ın yerine Caner Erkin'i kadroya aldı. Son olarak 2017'de İzlanda maçında A Milli Takım forması giyen Caner Erkin, bu sezon sergilediği başarılı performansın ardından yeniden Milli Takım kadrosunda.




MİLLİ TAKIM KASIM AYI MAÇLARI

11 Kasım Türkiye - Hırvatistan (Hazırlık)
15 Kasım Türkiye - Rusya (Uluslar Ligi)
18 Kasım Macaristan - Türkiye (Uluslar Ligi)

KADRODAKİ YENİ İSİMLER

Sakatlığı geçen ve Everton formasıyla yeniden sahalara dönen Cenk Tosun, A Milli takım kadrosunda yer alıyor. Caner Erkin dışında Berkay Özcan, Deniz Türüç ve Ömer Bayram da kadroya dahil edilen yeni futbolcular oldu.

KALECİLER

Mert Günok, Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır

DEFANS

Zeki Çelik, Mert Müldür, Nazım Sangare, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Mert Çetin, Ömer Bayram, Caner Erkin

ORTA SAHA

Abdülkadir Ömür, Berkay Özcan, Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Dorukhan Toköz, Efecan Karaca, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Yusuf Yazıcı

FORVET

Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Kenan Karaman


Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER