7 Temmuz 2016 Perşembe Futbol Haberleri

Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 7 Temmuz Perşembe günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

7 Temmuz 2016 Perşembe Futbol Haberleri

Turgay Şeren'in vefatı Türk futbol camiasını sarstı


Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsanelerinden Turgay Şeren 84 yaşında hayatını kaybetti.

Futbol camiası Turgay Şeren'in vefatını derin üzüntüyle karşılarken, birçok isim namı diğer Berlin Panteri için taziye mesajları yayınladı.

FutbolArena olarak, Turgay Şeren'e Allah'tan rahmet, Türk futbol camiası ve Galatasaray kulübüne başsağlığı ve sabırlar dileriz. Turgay Şeren'in vefatı için kim ne dedi.

Fenerbahçe, Martin Skrtel transferini duyurdu


Fenerbahçe kulübü stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Resmi internet sitesinden Liverpool'da forma giyen Martin Skrtel transferi için görüşmelere başlandığı resmen açıklandı.

Fenerbahçe, Martin Skrtel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferin mali detayları ise henüz belli olmadı. Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada,

Profesyonel futbolcu Martin Škrtel'in transferi için kulübü Liverpool'la ve futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Semih Kaya takıma erken katılmak istedi


Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya hocası Jan Olde Riekerink'i arayarak örneğine az rastlanacak bir talepte bulundu.

Semih Kaya, önceki gün Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'i arayarak eşine az rastlanacak bir olaya imza attı.

Volkan Demirel, Kazakistan maçını neden terk etti?


Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısında flaş itiraflarda bulundu.

Kendisine A Milli Takım kapılarını kapatan Kazakistan maçı ile ilgili soruya cevap veren Volkan Demirel, "Galatasaray stadında anneme kızıma kasıtlı küfür edildi. Ama ben vatan haini ilan edildim. Orada en çok ben üzüldüm. Kimseden özür dilemem. Siz özür diler misiniz? O gün doğru şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Sahada kalsaydım farklı şeyler olacaktı. Türk futbolu adına kendimi ateşe attım. O gün yaptığım doğruydu. Şimdi benim haklı olduğum ortaya çıktı. Benim olaydan sonra milli maçlar Konya'da oynandı." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Ozan Tufan hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

İngilizler, Cimbom için Robson Kanu iddiası


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını da devam ettiren Galatasaray için İngilizler çarpıcı bir iddia ortaya attı.

TalkSPORT'ta yer alan habere göre, Galler formasıyla EURO 2016'da ses getiren bir performans sergileyen Hal Robson-Kanu'yu Galatasaray da transfer etmek istiyor.

Leicester City ve Swansea'nin ardından şimdi de Everton ve Süper Lig'in dev kulübü Galatasaray oyuncu için yarışa girdi.

Ömer Ali Şahiner, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Gökhan Töre'nin Premier Lig ekiplerinden West Ham United anlaşmanın ardından sağ kanat için listedeki isimlere yönelen siyah-beyazlı ekip, ilk sırada bulunan Konyaspor'un yıldız oyuncusu Ömer Ali Şahiner için devreye girdi.

Gökhan Töre'nin boşluğunu yerli bir oyuncu ile doldurmak isteyen Beşiktaş, yeşil-beyazlı kulüp ile bir görüşme yaptı. Ömer Ali, geçtiğimiz günlerde Konyaspor ile sözleşme yenilemişti. Yeşil-beyazlı yönetim, yıldız oyuncuyu ancak iyi bir fiyata satabileceğini söylemişti.

Bunun üzerine yönetim, Ömer Ali için 2 milyon Euro civarında bir rakam istediği öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri