30 Kasım Çarşamba Fotomaç Manşet Fenerbahçe Haberleri

30 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe haberleri ile ilgili aradığınız tüm gelişmeler burada. Fotomaç Gazetesi'nde 30 Kasım Çarşamba günü çıkan Fenerbahçe haberleri.

FutbolArena - Fenerbahçe ile ilgili 30 Kasım Fotomaç Manşet Haberlerinde neler var? İşte o haberler:

Dick Advocaat ve Şenol Güneş düellosu


Şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip F.Bahçe-Beşiktaş derbisi iki kurt hocanın kıyasıya kapışmasına sahne olacak

İki usta Advocaat ve Güneş'ten akıl oyunları

FENERBAHÇE CEPHESİ

İki hafta önceki G.Saray derbisinde vatandaşı Riekerink'i alt eden teknik direktör Dick Advocaat, şimdi de Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş'i yenmenin yollarını arıyor. Advocaat, dev maçta Beşiktaş'a orta alanda baskı uygulayıp oyun kurmasını engellemek, rakibin hücumdaki etkili silahı Quaresma'ya da boş alan bırakmamak istiyor. Ayrıca her zaman olduğu gibi özellikle kanatlardan hızlı hücumlarla gol bulmayı planlayan Hollandalı çalıştırıcı, golcüler Sow ve Van Persie'ye "Beşiktaş'ın savunması ağır. Hata yapmaya müsaitler. Bundan yararlanın" dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Bu sezon derbilerde G.Saray'la 2-2 berabere kalan, Trabzon'u ise 2-1 yenen Beşiktaş, cumartesi günü Kadıköy'den zaferle dönmekten başka bir şey düşünmüyor. Yılların tecrübesi Şenol Güneş, beklentilerin tersine, maça adeta kendi sahasında oynar gibi presle başlayarak erken gol bulmak istiyor. Güneş ayrıca Fenerbahçe'nin kanat oyuncuları ileri çıktığında, topu kapıp kenarlardan boş alan bulmayı planlıyor. Savunmayı geri pas konusunda uyaran Beşiktaş'ın hocası, "Basit hata yapıp gol yemeyelim. Defansta asla riske girmeyeceksiniz" diye kesin talimat verdi.

Moussa Sow, İngiltere'de manşet oldu


Sow'un Rize performansı yankılanmaya devam ediyor. İngiliz Daily Mail, F.Bahçe'nin satışa sunduğu Sow'un adının ve numarasının ters yazılı formasıyla ilgili haberi manşet yaptı. Önceki akşam bir oğlu olan ve Dubai'ye giden Senegalli yıldız, dünkü idmana katılmadı.

Dcik Advocaat, Van Persie ile özel görüştü


Kanarya, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün tamamladı.

İki grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcular, idmanı taktiksel ve bireysel çalışmayla tamamladılar. Teknik direktör Dick Advocaat, saha içinde özel olarak görüştüğü Robin van Persie'ye bir şeyler anlattı. RvP de hocasını can kulağıyla dinledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri