30 Aralık Cuma AMK Manşet Beşiktaş Haberleri

30 Aralık Cuma günü Beşiktaş haberleri ile ilgili aradığınız tüm gelişmeler burada. AMK Gazetesi'nde 30 Aralık Perşembe günü çıkan Beşiktaş haberleri.

FutbolArena - Beşiktaş ile ilgili 30 Aralık AMK Manşet Haberlerinde neler var? İşte o haberler:

Beşiktaş, Yaroslav Rakitsky'yi transfer edecek mi?


Devre arasında stoper bölgesini kuvvetlendirmek isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetim bir numaralı aday olarak Shakhtar Donetsk'in oyuncusu Yaroslav Rakitskiy'yi belirledi. Kara Kartal 27 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de transferine onay verdiği başarılı isim için kulübü 7 milyon Euro talep etti.

Beşiktaş, Rakitskiy için Shahtar Donetsk'ten indirim beklerken, alternatif planını da uygulamaya koydu. Siyah-beyazlılarda stoper mevkii için ikinci aday Brezilyalı Manoel Messias. Ancak oyuncunun bonservisinin iki kulüpte olması geçen yaz olduğu gibi ara transferde de imzasını zora soktu. Yönetim, 26 yaşındaki oyuncunun kulüpleri Cruzeiro ve Atletico Paranaense ile ayrı ayrı masaya oturacak.

Beşiktaş'tan Wilfried Bony hamlesi


Beşiktaş geçen yaz döneminde elinden kaçırdığı Wilfried Bony'yi ocak ayında renklerine bağlamaya kararlı. Manchester City'den kiralık olarak gittiği bir diğer PremierLig temsilcisi Stoke City'de mutsuz olan 28 yaşındaki futbolcu için başkan Fikret Orman devreye girdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı, “Manchester City ve Stoke City'ye kiralama bedeli ödeyelim. Bony sezon sonuna kadar bizde forma giysin" teklifini götürdü.

Bu sezon Stoke City'de sadece 11 karşılaşmada forma şansı bulup 2 gol kaydeden Fildişi Sahilli forvet için Sunderland transfer teklifinde bulundu. Ancak deneyimli golcünün İngiltere Premier Lig'de düşme hattında yer alan kırmızı-beyazlılara gitmek istemediği, tercihinin Beşiktaş olacağı iddia edildi. Başkan Orman'ın önümüzdeki hafta İngiltere'de Manchester City ve Stoke yetkilileriyle transfer için masaya oturması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Ryan Babel transferinde son durum


Beşiktaş, İspanya'nın Deportivo takımından renklerine bağladığı Ryan Babel ile ilgili dün menajer sıkıntısı yaşadı. Hollandalı futbolcu ile yapılan görüşmelerde ikinci menajerin sürpriz şekilde ortaya çıkması ve ekstra taleplerde bulunması krize yol açtı. Menajerin, 30 yaşındaki oyuncu için komisyon ücretinde artış istemesi siyah-beyazlı yönetimi çileden çıkarttı.

Babel'le1.5+1 yıllık sözleşme karşılığında 3 milyon 250 bin Euro'ya anlaşan siyah-beyazlı yönetimden artı 350 bin Euro daha istendi. Beşiktaş yönetimi, oyuncuyla anlaştıkları rakamın üzerinde tek bir kuruş ödemeyeceğini menajere iletti. Yaşanan olayın ardından Ryan Babel bizzat devreye girerek ikinci menajerini aradan çıkarttı ve krize son verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri