21 Mayıs Cumartesi Futbol Haberleri

FutbolArena'da Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmeleri sizler için bir araya getirdik.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 21 Mayıs Cumartesi günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

21 Mayıs Cumartesi Futbol Haberleri

Hugo Rodallega, Galatasaray yolunda


Çin'e transferi zora giren Rodellaga'nın Galatasaray'a transferi öne çıktı.

Galatasaray, Akhisar'ın Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodellaga'yı gündemine aldı. Bu sezon ligde toplam 34 maça çıkan ve 19 gol atan oyuncunun transferi için kulüp yetkilileri resmi bir görüşmenin olmadığını ancak ilginin olduğunu doğruladılar.

Arda Turan, Barcelona'dan ayrılacak mı?


Barcelona'nın sezon başında transfer ettiği Arda Turan'ı satış listesine koyduğu iddia edildi. Katalan ekibinin sezon sonunda Arda için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı kaydedildi.

Daily Mirror'ın haberine göre; takıma bir türlü adapte olamayan Arda Turan'ın satış listesine konulduğu ifade edildi. Yıldız futbolcuya Arsenal ve Manchester United dışında Çin'den de tekliflerin olduğu iddia edildi.

Bu sezon 25 maçta forma giyen Arda Turan 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Topal ve Volkan Şen'e Avrupa'dan talip


Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Volkan Şen ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Topal'a Avrupa'dan önemli kulüplerin talip olduğu öne sürüldü.

Mehmet Topal ve Volkan Şen transfer olacak mı?


Fanatik'in haberine göre; Topal için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ile Avrupa Ligi'ni peş peşe 3. kez kazanan İspanyol devi Sevilla'nın son derece cazip bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Bu teklif, tecrübeli futbolcuyu memnun etse de son kararını Fenerbahçe ile görüştükten sonra verecek. Volkan Şen'le ise İspanya'nın Sociedad ve Villarreal takımları ile Demba Ba'nın formasını giydiği Çin ekibi Shanghai Shenhua'nin ilgilendiği kaydedildi.

Beşiktaş stoper transferinde anlaşma sağladı


Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı.

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü bir kadro ile girmek için takıma takviye yapacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda 2 stoper,sağ bek, sol bek ve santrafor olmak üzere en az 5 transfer yapacak olan yönetim scout ekibinin belirlediği isimlerle temasa geçmeye sezon bitmeden başlamıştı.

Galatasaray için Famara Diedhiou iddiası


Galatasaray'da yeni teknik direktör arayışları devam ederken bir yandan da transfer edilecek oyuncuların durumu için görüşmeler başladı. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Avrupa'ya çıktığı ve bu anlamda görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Galatasaray, Famara Diedhiou'yu transfer edecek mi?


Fanatik'in haberine göre; Sezon başında 2. ligden Carole'ü transfer eden yönetim, bu kez Clermont'ta kiralık forma giyen 23 yaşındaki Senegalli golcü Famara Diedhiou'nun peşinde. Bonservisi Sochaux'da olmasına rağmen, bu sezon 2. ligde çıktığı 36 maçta 21 gol kaydeden 1.92'lik santrforun piyasa değeri ise 2 milyon Euro civarında.

Galatasaray, Lucescu ile anlaştı mı?


Galatasaray'da gelecek sezonun teknik direktörünün kim olacağı merak edilirken en güçlü adaylardan biri olan Mircea Lucescu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Shakhtar Donetsk'ten ayrılacağı açıklanan deneyimli teknik adamın gelecek hafta İstanbul'a gelerek sarı kırmızılı kulüple görüşeceği öne sürüldü.

Fanatik'te yer alan habere göre; Son olarak Rus temsilcisi Zenit'ten gelen yıllık 4 milyon Euro'luk (Yaklaşık 13 milyon TL) teklifi geri çeviren ve böylece geleceğinde ekonomik şartların tek belirleyici olmadığını kanıtlayan 70 yaşındaki teknik adam, Türkiye'de Başkan Dursun Özbek ile son ayrıntıları görüşecek.

Her fırsatta Türkiye ve Galatasaray'dan bahsederken ‘ikinci evim' ifadelerini kullanan Lucescu'nun büyük bir aksilik olmazsa Başkan Dursun Özbek ile yapacağı final görüşmesinin ardından resmi imzayı da atması bekleniyor.

Daha önceki diyaloglarda Lucescu, oğlu Razvan ile birlikte eski öğrencisi Emre Aşık'ı da yanına yardımcı olarak almak istediğini aktarmış, yönetim de onaylamıştı. Son buluşmada bu tip ayrıntılar masada olacak.

Jose Mourinho, Manchester United'da


Chelsea'den ayrıldıktan sonra hangi takımı çalıştıracağı merak konusu olan Jose Mourinho yeniden Premier Lig'de!

Bein Sports'un haberine göre Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Manchester United ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Van Gaal ile yola devam etmeme kararı alan İngiliz kulübünün Mourinho ile her konuda anlaştığı belirtildi.

Öte yandan İspanyol AS gazetesinin haberine göre ise Manchester United kulübü bu akşam saat 19:30'da başlayacak olan Crystal Palace FA Cup final maçının ardından Jose Mourinho'yu resmen duyuracak.

İngiltere Teknik Direktörü Hodgson, Türkiye'den korkuyor


İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, Türkiye ile zorlu bir maça çıkacaklarını ve her zaman olduğu gibi bu mücadelenin sonucuyla ilgili de endişeli olduklarını söyledi.

Hodgson, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında yarın Türkiye ile yapacakları özel maç öncesinde milli takımın kamp yaptığı St. George's Park Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

İngiltere Teknik Direktörü Roy Hodgson'dan Türkiye maçı öncesi açıklamalar


Planladıkları oyunu sahaya yansıtmak istediklerini belirten İngiliz teknik adam, "Her zaman olduğu gibi bu maçın sonucuyla ilgili de endişeliyiz. Kazanmak istiyoruz." dedi.

Hazırlık döneminde Türkiye, Avustralya ve Portekiz'i yenmeyi hedeflediklerini ifade eden 68 yaşındaki Hodgson, "Bu üç takımı seçerek hayatı kendimize zorlaştırmış olduk. Çünkü bizi zorlu maçlar bekleyecek. Amacımız ortaya koyacağımız en iyi futbolla kazanmak olacak." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri