20 Eylül Salı Futbol Haberleri

Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 20 Eylül Salıgünü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

20 EYLÜL SALI FUTBOL HABERLERİ

BURAK YILMAZ'DAN TÜMER METİN AÇIKLAMASI


Çin'in Beeijing Gouan Kulübünde forma giyen başarılı golcü, Fransa'daki Avrupa Futbol Şampiyonasında Terim'in teknik heyetinde yer alan Tümer Metin'i dövdüğü iddiası hakkında ilk kez konuştu.

Erman Toroğlu, Fransa'daki Milli Takım Kampında Burak Yılmaz'ın, Tümer Metin'i dövdüğü iddiasında bulunmuştu.

Bu konuda çok kısa konuşan Burak Yılmaz, " Saçma sapan, cevap vermeye dahi gerek olmayan bir konu. Böyle bir iddiaya cevap dahi vermek istemiyorum. " dedi.

SELÇUK DERELİ DERBİNİN MUHTEMEL HAKEMLERİNİ AÇIKLADI

Süper Lig'in 5. haftasında Vodafone Arena'da Beşiktaş - Galatasaray derbisi heyecanı yaşandı.

Eski FIFA Kokartlı hakem Selçuk Dereli, FutbolArena'ya yaptığı açıklamada Cüneyt Çakır ve Ali Palabıyık'ın derbiyi yönetmeye yakın olduğunu söyledi.

Selçuk Dereli, "Cüneyt Çakır düşünülebilir. Ali Palabıyık olabilir. Mete Kalkavan da olabilir ancak kendisi sezona kötü başladı. Yeni isimlere de şans verilebilmesini desteklesem de bu iki isimden biri olacağını düşünüyorum. Ali Palabıyık lige iyi başlayan formda bir hakem" dedi.

SELÇUK DERELİ'DEN HAKEM YORUMLARI

MESUT BAKKAL "FENERBAHÇE'NİN İŞİ ÇOK ZOR"

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa 5-1 mağlup etti.

Süper Lig'deki ilk galibiyetini alan Fenerbahçe'yi Mesut Bakkal'a sorduk Deneyimli çalıştırıcı FutbolArena'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Mesut Bakkal, Fenerbahçe'nin galibiyetinin aldatmaması gerektiğini takımda halen eksikliklerin olduğunu belirtti.

Bakkal, "Fenerbahçe'yi iyi görmedim. Bu galibiyet Fenerbahçe'yi aldatmasın. Ahım şahım bir galibiyet almadı. Medipol Başakşehir, Konyaspor gibi takımların karşısında Fenerbahçe'nin işi çok zor. Takımın genel tempo çok düşük. 3-0'dan sonra maçı seyretmedim bile. Kasımpaşa, eski Kasımpaşa olsa Fenerbahçe kesin yenerdi. Kasımpaşa vasat bir performans sergiledi. Ne o eski mücadele var ne de tempo var. Fenerbahçe yenebileceği en iyi takımı buldu.

MESUT BAKKAL'DAN AATIF YORUMU

FATİH DEMİRELİ "TUCHEL, EMRE MOR'U GÖTZE'NİN YERİNE TERCİH ETTİ

az döneminde Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, yeni takımının Darmstadt'ı 6-0 yendiği karşılaşmada son golü atan futbolcu olmuştu.

Thomas Tuchel tarafından 64. dakikada oyuna dahil edilen Emre Mor, 88. dakikada golünü atmıştı.

Alman futboluna yakınlığıyla bilinen gazeteci Fatih Demireli, Emre Mor'un son durumu FutbolArena'ya anlattı.

Thomas Tuchel'in Emre Mor'a profesyonel olmayı öğrettiğini belirten Demirel, Emre Mor, Borussia Dortmund'da ilk golünü attı. Dortmund'un teknik direktörü Tomas Tuchel, Emre Mor, profesyonel olmayı öğreniyor diye bir ifade kullandı. Profesyonellik açısından bazı zaafları olsa da antrenmanlardaki performansının iyi olduğunu söyleyebiliriz. Tomas Tuchel son karşılaşmada Mario Götze'nin yerine Emre Mor'a şans verdi. Bundan sonraki süreç çok önemli. Emre Mor iyi bir adım attı, bundan sonrası için daha umutlu bakabiliriz" dedi.

GOMEZ NEDEN BAŞARISIZ OLDU?

ERSUN YANAL DÖNEMİ BİTİYOR MU?

Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor'a 3-0 yenilerek kötü başlangıcına devam eden Trabzonspor'da işler yolunda gitmiyor.

İlk 4 hafatda sistem arayışında olan Ersun Yanal bir türlü düzeni oturtamayınca olumsuz neticeler arka arkaya geldi.

Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumu Bordo-Mavili takıma yakınlığıyla bilinen Olcay Çakır'a sorduk.

Olcay Çakır, Trabzonspor'da özlenen ve beklenen bir futbol profili olduğunu ve bu profili yakalamak adına birçok yanlışlar yapıldığını söyledi.

Çakır, "Trabzonspor'un mazisine bakıldığında zevk veren profil çizdiğini hepimiz biliyoruz. Trabzonspor da ısrarla bunu hızlı bir şekilde sağlamaya çalışıyor. En büyük yanlışı burada yapıyorlar. Sürekli arayışlar içerisinde olmaları da bu yüzden. Trabzonspor'un iyi oyundan ziyade doğru oyunu oynaması gereliyor. Hazırlık maçlarında bunu gördük. Trabzonspor hazırlık maçında Bursaspor'a 3-0 yenilmesine rağmen seyircisini tatmin etmişti"dedi.

ERSUN YANAL AYRILABİLİR

ALTINORDU BAŞKANI DESPOT BAŞKAN SÖYLEMLERİNE YANIT VERDİ

Altıntordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan, FutbolArena'ya hakkındaki “despot başkan" söylemeri hakkında konuştu. “Benim despotluğumla ilgili şunu söylüyorum. Önce bilgi sahibi olsunlar sonra fikir" dedi.

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, TFF 1. Lig'de Bandırmaspor'la 2 hafta önc yaptıkları maçtan sonra karşılaşmada forma giyen oyuncuların, miskin, silik ve korkak bir maç çıkardığını savunarak onlardan, 2016 yılının son maçının ardından takımdan gitmelerini istedi.

Özkan, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada oyunculara yönelik “Benim sizinle işim bitmiştir. Beni uyandırdığınız için bu hamlemi 2 yıl önceye çekmeme neden olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. 2016 yılının son maçına kadar bu formayı giyin, ama adam gibi giyin ve ara transferde hepiniz gidin. 2017 yılında bizi evlatlarımızla baş başa bırakın" demişti.

Mehmet Seyit Özkan'ın bu çıkışının ardından “despot başkan" söylemleri de çoğaldı.Altınordu Başkanı hakkındaki bu söylemelere yanıt verdi.

ÖNCE BİLGİ SAHİBİ OLSUNLAR

VAN PERSİE YİNE SAKATLANDI

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin Van Persie, Kasımpaşa maçının kadrosuna dahil edilmedi. Teknik direktör Advocaat, futbolcunun sakatlığı sebebiyle kadroda olmadığını açıkladı.

Manchester United döneminde yaşadığı ağır sakatlıkların etkisinden hala kurtulamayan futbolcu yoğun temponun ardından bu sezon birçok defa benzer sakatlıklar yaşamıştı.

Futbolcu yine ağır antrenman ve yoğun maç temposu nedeniyle sakatlandı. Adelesinde zorlanma ve sertleşme tespit edilen Hollandalı'nın bu hafta oynanacak olan Gaziantepspor maçında da forma giymesi mümkün gözükmüyor.

NİYE SAKATLANIYOR?

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri