İlhan Mansız'dan Survivor'da görülmemiş fedakarlık

FutbolArena - TV8’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok seyrilen yarışma programı Survivor 2017’de bu yılın en çok konuşulan yarışmacılarının başında gelen İlhan Mansız’ın son haftalarda yaşadığı performans düşüklüğü dışında az oyuna çıkmasının nedeni belli oldu.  

1
Survivor 2017’ye fırtına gibi giren ve 42 yaşında olmasına rağmen kendisinden en az 10-12 yaş genç yarışmacılarla başa baş mücadeleler gösteren İlhan Mansız’ın son haftalarda nispeten az oyuna çıkması ve parkurlardaki performans düşüklüğünün nedeni belli oldu.
2
Son derece ağır ve zorlu parkurlarda bu sezon Survivor’da birçok yarışmacı ciddi sakatlık sorunları yaşadı.
3
Özellikle ünlülerde Serhat Akın ve Sema’nın yaşadıkları sakatlık sorunları ve bir dönem uzun süre oynayamamalarının ardından Adem Kılıççı da ayak parmağındaki kırık ve kaburgalarındaki zedelenmeden dolayı bir süre oyunlardan uzak kalmıştı.
4
Öte yandan ünlülerde İlhan Mansız’ın da geçtiğimiz oyunlarda kaval kemiğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle son haftalarda daha az oyuna çıktığı öğrenildi.
5
Performans düşüklüğü yaşamasına rağmen atışları ve finallerdeki bitiriciliğiyle yine çıktığı oyunlarda kazanma başarısı gösteren İlhan Mansız’ın bacağında ödem oluştuğu fakat buna rağmen her parkurda oynadığı, hiçbir şekilde sakatlığını halka söylemediği öğrenildi.
6
İlhan Mansız’ın sakatlığını söylememesi ve bunu bahane olarak halka sunmaması fanlarının dışında birçok izleyiciden de takdir topladı.

Futbolarena anasayfasından devam...