comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'un hocasından FLAŞ Batalla açıklaması

25 Nisan 2014, Cuma 00:16

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan önemli değerlendirmeler.

FutbolArena - İşte İrfan Buz ile yapılan röportaj..

"Taraftar Avrupa'yı hak ediyor"
Şu anda 41 puanımız bulunuyor. Son 3 maçımızda 7 puan topladık ve kalan maçlarımızı da iyi sonuçlar alarak Avrupa hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Artık Bursa'nın Avrupa alışkanlığı oluştuktan sonra bu senede gitmemiz gerekiyor. Taraftarlar buna layık olduğunu düşünüyorum.

"Cezalar bizi çok etkiledi"
Taraftarımızın olmaması bizi çok etkiledi. Bursa taraftarı takımı çok iten bir yapıya sahipler. Kadın ve çocuklara da çok teşekkür ederiz ama aldığımız cezalar bizi çok etkiledi.
"Çok duygusal biriyim"
Ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Üzüntümüde, sevincimi de dışarıya vuruyorum. Duygusallığımın arkasına gizlenmiyorum. Seyirciler ile aramızda elektriğimiz tuttu ve sakın yanlış anlaşılmasın şov vs yapmıyorum. Kazandığımız zaman mutlu kaybettiğimiz zaman üzüntümü net gösteriyorum. Ben seyircilere çok yakımın ve onlarla aynı duyguları hissediyorum.

Batalla krizinin iyi yönetildiğini düşünüyor musunuz ve Batalla'nın gelme ihtimali var mı ?
Şu an takımımda olmasını isterdim benim beğendiğim bir oyuncuydu. Ancak bazı şeyler yaşandı üzüldük tabi… Geri dönme ihtimali içinse ben şu an bu görevi gururla yapıyorum. Ve düşündüğün tek şey önümüzde kalan 4 maç. Bu 4 maçta Bursaspor'a en çok puanı kazandırmanın hesaplarını yapıyorum. Ondan sonrası bu konular benim elimde değil ben Bursaspor'a en çok puan kazandırmanın düşüncesindeyim.

Kupa finaline çok yaklaşmıştınız. Galatasaray maçında 2-0 öne geçmiştiniz ama 5-2 kaybettiniz. Bunun nedenleri nelerdi size göre?
Çok iyi konsantre olduğumuz bir maçtı. İlk 30, 45 dakika çok iyi oynadık. 2-0'da öne geçtik. Sonra 45+1 gibi kendi hatamızdan gol yedik. Daha sonra Galatasaray morallendi. Bizde soyunma odasında hep beraber hala önde olduğumuzu maçı toparlayacağımızı ve turu geçeceğimizi konuştuk. Ancak maalesef bizim dışımızda olaylar gerçekleşti. 2. Yarının başlamasından kısa bir süre sonra Galatasaray lehine bir penaltı çalındı. Bunu tartışmak bile istemiyorum çünkü tartışılmayacak bir pozisyondu. Penaltı değildi. Sonrasında orta sahada reaksiyon gösteremedik. Oyuncularımızı değişiklik için ısınmaya yolladığımızda hamle yapacakken 10 dakika içinde 2 gol daha yedik. Toparlanamadık ve Galatasaray ön plana çıktı. Oyun içerisinde çok bariz 1-2 kırmızı kart var ama hakem bizim aleyhimize düdük çaldı. Ancak bunun arkasına sığınmıyoruz muhteşem bir taraftarımız vardı bizi çok iyi desteklediler. Bizim reaksiyon gösterme zamanımız olmadı. Golleri üst üste yedik kendimize gelme zamanımız hiç olmadı. 90 dakikaya baktığımızda bizim 4-0 kazanmamız gerekiyordu ama olmadı bizlerde yapamadığımız için çok üzüldük. 

Haber: Yetkin Etkin - Lig Radyo

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!