comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Aytaç Kara olmadı, ibre Ozan Tufan'a döndü

28 Ocak 2015, Çarşamba 17:09
Aytaç Kara olmadı, ibre Ozan Tufan'a döndü

Trabzonspor, orta saha arayışlarını sürdürürken Eskişehirsporlu Aytaç Kara transferinde yaşanan pürüz nedeniyle bu transferden vazgeçme aşamasına geldi.

FutbolArena Özel - Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda Eskişehirsporlu Aytaç Kara'yı renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bonservis bedeli konusunda oyuncunun kulübüyle anlaşamadı.
 
EMRE GÜRAL'DA DA SORUN VAR!
 
Aytaç transferinin bozulması sonrası Eskişehirspor'la anlaştığı belirtilen Emre Güral'da da pürüz çıktı. Bordo mavililer Aytaç'ı kadrosuna katsaydı Eskişehirspor'a Emre'nin bonservisi + bir miktar para verecekti. Ancak Aytaç'ın işinin bozulması sonrası Karadeniz ekibi Eskişehirspor'dan Emre için bonservis istedi. Eskişehirspor da parayı çok bulunca görüşmeler şimdilik aksadı. İki kulüp arasında Aytaç defteri büyük ihtimalle kapanırken Emre Güral için ise görüşmeler sürüyor.
 
İBRE OZAN TUFAN'DA!
 
Trabzonspor, Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'a imza atması sonrası Aytaç Kara transferinden de vazgeçtiği için ibre yine Bursasporlu Ozan Tufan'a döndü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ozan transferi tüm sınırları zorladığı öğrenildi.

Haber: Ertan Süzgün 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!