comScore

Galatasaray Galatasaray

Real Sociedad'dan FLAŞ Bruma cevabı - Galatasaray Haberleri

10 Şubat 2016, Çarşamba 00:43
Real Sociedad'dan FLAŞ Bruma cevabı - Galatasaray Haberleri

Real Sociedad'ın Bruma'nın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öğrenildi.

FutbolArena Özel - Sezon başında Bruma'yı satın alma opsiyonuyla Real Sociedad'a kiralayan Galatasaray'a İspanyollarda olumsuz yanıt geldi.
 
23 Şubat'ta UEFA Kontrol Komitesi ile kritik bir toplantı yapacak olan Galatasaray görüşmenin ardından çıkacak karara kilitlendi. UEFA, Galatasaray'ı mali kriterleri yerine getiremediği için Avrupa Kupaları'ndan men edebilir.
 

GALATASARAY BRUMA'YI SATABİLECEK Mİ?

 

23 Şubat'ta yapılacak toplantı öncesi gelir gider dengesini UEFA'ya soracak olan Galatasaray bunun için elindeki tüm kozaları oynayacak. Galatasaray bunun için Bruma'yı da kullanmayı planlıyordu.
 
 
UEFA ile yapılacak toplantıda Bruma'nın satışını da sunmayı planlayan Galatasaray bunun için Portekizli oyuncunun kiralık olarak forma giydiği Real Sociedad'a “Bruma'nın sezon sonu satın alma opsiyonunu kullanacak mısınız?” diye sordu. İspanyol kulübü, Galatasaray'a, Bruma'yı bonservisiyle almayacağını bildirdiği kaydedildi.
 

BRUMA'NIN SATIN ALMA OPSİYONU NE KADAR?
 

Sezon başında Bruma'yı 1,9 milyon Euro'ya Real Sociedad'a kiralayan Galatasaray satın alma opsiyonu olarak 7,5 milyon Euro koymuştu. Sözleşmede ayrıca İspanyol kulübünün opsiyonunu 30 Nisan 2016'ya kadar kullanması şartı konmuştu.
 
Portekizli oyuncu 3 sezon önce bonuslarla birlikte yaklaşık 14 milyon Euro'ya Sporting Lizbon'dan gelmişti.


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!