comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Ryan Donk ile anlaştı

01 Aralık 2015, Salı 15:03
Galatasaray, Ryan Donk ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de Mustafa Denizli'yle beraber yeni bir havaya bürünen Galatasaray'da yönetim ara devre öncesi transfer çalışmaları için çalışmalara başladı.

FutbolArena Özel - Mustafa Denizli'nin "devrede transfer yapmalıyız" isteğinde bulunduğu sarı kırmızılı yönetimin de kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadığı öğrenildi.
 
"ÖNCELİK ORTA SAHADA"

Özellikle Felipe Melo ayrılığı sonrası o bölgede boşluğu dolduramayan Galatasaray'ın önceliği orta saha transferine verdi. Sarı kırmızılılar Kasımpaşa ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ryan Donk ile masaya otururken Hollandalı oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı.
 
DONK: "GALATASARAY'I İSTİYORUM"

Ryan Donk'un Kasımpaşa'dan gelen "sözleşme uzatalım" teklifini kabul etmediği öğrenilirken yakın çevresine de "Galatasaray'da oynamak istiyorum" dediği belirtildi. Hollandalı oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme konusunda  söz kesen Galatasaray, Kasımpaşa ile masaya oturarak sezon sonunu beklemeden oyuncuyu ara devrede takıma kazandırmak için kolaylık isteyecek. Donk'un da bu konuda Kasımpaşa yönetimiyle iyi ilişkilerini kullanıp yardım isteyeceği öğrenildi.
 
YÜKSEK TEKNİK KAPASİTESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR!

Kasımpaşa'da 3. sezonunu geride bırakan Ryan Donk, bu sezon görev aldığı 11 resmi karşılaşmada 1 gol atarken 2 golün de hazırlayıcısı oldu. Savunma dışında ön liberoda da görev yapabilen Donk, yüksek teknik kapasitesi ve oyunu iki yönlü oynayabilme özelliğiyle dikkat çekiyor.


Haber: Ertan SÜZGÜN
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!