comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan Nampalys Mendy harekatı

29 Kasım 2015, Pazar 23:58
Galatasaray'dan Nampalys Mendy harekatı

Galatasaray devre arasında Fransa'dan genç bir ortasahayı transfer etmek istiyor. O oyuncuyu ilk olarak FutbolArena'dan öğreneceksiniz!

FutbolArena Özel - Felipe Melo'nun transfer sezonunun son gününde İnter'e gitmesinin ardından Brezilyalı oyuncunun yerini dolduramayan Galatasaray bu sezon savunmada ciddi açıklar veriyor ve çok sayıda gol yiyor. 

Galatasaray scout etkibi uzun süredir Melo'nun yerine oyuncu bakarken, alınmasına karar verilen bu ismi FutbolArena öğrendi. 
Fransa Lig 1 takımlarından Nice'in defansif ortasaha oyuncusu Nampalys Mendy, Galatasaray tarafından transfer edilmek isteniyor. 


Nampalys Mendy kimdir? 


23 yaşındaki defansif ortasaha oyuncusu Fransa alt yaş grubu Milli takımlarında defalarca forma giydi. Monaco'da yetişen oyuncu 2013 yılında Nice'e geçti. Bu sezon ligde 15 maça çıkan Mendy bir gol attı bir de asist yaptı. Adeta bir istikrar abidesi olan genç futbolcu 18 yaşından beri Monaco ve Nice'de ilk 11 olarak oynuyor ve son yıllarda neredeyse tek bir maç bile kaçırmadı. Haziran 2017'de sözleşmesi bitecek olan Mendy'nin bonservis bedelinin en az 5 milyon Euro olacağı tahmin ediliyor. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!