comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak Yılmaz transferinde sürpriz gelişme

28 Kasım 2015, Cumartesi 19:57
Burak Yılmaz transferinde sürpriz gelişme

Galatasaray'ın ve Türk Milli takımının yıldız golcüsü Burak Yılmaz için teklifler geri çekiliyor.

FutbolArena Özel - Sezon başında Slaven Biliç'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United, Burak Yılmaz'a transfer teklifinde bulunmuş fakat Galatasaray yönetimi golcüsünü satmaya yanaşmamıştı. 

Başkan Dursun Özbek o günlerde 10 Milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini açıklarken, şimdi planlar tersine döndü. 
Galatasaray satmak istese de West Ham United vazgeçti! 
 
Galatasaray, sezonun ilk yarısında yeterince yararlanamadığı Burak Yılmaz'ı satmayı düşünüyor! Burak'ın geçirdiği sakatlık da performasını düşüren etkenlerden biri olarak gösteriliyor. Yıldız futbolcu aynı sakatlığı geçtiğimiz sezonun 2. döneminde de yaşamıştı.

Galatasaray yönetimi West Ham'ın Burak'ı hala isteyip istemediğini soruşturdu ancak olumsuz haber geldi. İngilizler'in sezon başında olduğu gibi Burak Yılmaz konusunda istekli olmadığı ve 10 milyon Euroluk teklifini yenilemesinin mümkün görünmediği ifade edildi.

Trabzonspor'un gözü Galatasaray'da!
 
Galatasaray devre arasında Burak Yılmaz'ı satarsa, bonservisinden alacağı paranın %25'ini Trabzonspor alacak. 
 
Galatasaray'ın satmayı düşündüğü Burak Yılmaz'ın devre arasında transfer merak konusu oldu. 
 
Sezon başında West Ham United'in 10 milyon Euroluk teklifi kabul etmeyen Galatasaray Yönetimi, milli futbolcunun satışını tekrar gündeme almıştı. Bu detay 9 Kasım'da okuyucularına duyurmuştu. O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
 
3 sezon önce Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'dan 5 milyon Euro karşılığında alan Galatasaray eğer oyuncuyu satarsa anlaşma şartlarına göre bonservisin %25'ini Trabzonspor'a verecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!