comScore

Galatasaray Galatasaray

Uğur Meleke Galatasaray'ın kurasını FutbolArena'ya değerlendirdi

27 Ağustos 2015, Perşembe 20:46
Uğur Meleke Galatasaray'ın kurasını FutbolArena'ya değerlendirdi

Ünlü yorumcu Uğur Meleke Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kurasını FutbolArena'ya değerlendirdi.

FutbolArena Özel - Şampiyonlar Ligi'nde statü değişikliğine değinen Uğur Meleke "Değişikliği ilk kurbanlarından biri Galatasaray oldu. Çünkü eski statüye göre ikisi de birinci torbada olacak Atletico ve Benfica normalde aynı grupta buluşamayacaklardı. Tabii bu tarz Devler Ligi alışkanlığı güçlü iki ekiple buluşmak bir talihsizlik." dedi. 

"Astana büyük şans"
 
Buna karşın Astana'nın çok iyi bir rakip olduğunu söyleyen Meleke "Galatasaray'ın şu haliyle herhangi bir gruptan ikinci çıkması her halükarda zordu. Dördüncü torbadan Astana'yı çekerek üçüncülük için muazzam bir avantaj elde etti. Kazak takımı zaten Platini'nin Doğuluları Şampiyonlar Ligi'ne sokma projesinin bir ürünü. Platini öncesi rotayla ne onların ne de APOEL'in gruplarda olmaları zordu. Bu da Galatasaray'ın avantajı." şeklinde konuştu.
"Atletico daha da güçlendi"
 
Meleke, Astana'nın ardından Atletico Madrid ve Benfica'yı da değerlendirdi. "Sarı-kırmızılıların transferde çok başarılı işler yapan, Jackson Martinez ve Vietto'yla daha da güçlenen Atletico'ya karşı işi tabii ki zor. Benfica'nın hocasını Sporting'e kaptırması ve Devler Ligi tecrübesi olmayan Vitoria'yı alması iyi haber. Lige de süper başlamadılar. Galatasaray'ın Astana'dan 6 puan almayı hedefleyip kalan maçlarda maksimumu toplamaya çalışacağı türden bir grup gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!