comScore

Galatasaray Galatasaray

Sinan Bolat, Galatasaray'da kalmak istiyor!

28 Mart 2015, Cumartesi 14:19
Sinan Bolat, Galatasaray'da kalmak istiyor!

Galatasaray'da sezon başı Porto'dan kiralanan Sinan Bolat'ın geleceği merak ediliyor.

FutbolArena Özel - Duygun Yarsuvat yönetimindeki sarı kırmızılılar Mayıs ayında yapılacak kongre öncesi sözleşmeler konusunda bekleme kararı alırken sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sinan Bolat'ın menajeri Saffet Balkan, Futbolarena'ya özel açıklamalarda bulundu.
 
"YENİ YÖNETİMİ BEKLEYECEĞİZ"
 
Sinan Bolat için Süper Lig'den bazı kulüp başkanlarının kendisine ulaştığını söyleyen Balkan, "Sinan'ın sözleşmesi sürüyor. Galatasaray şuan şampiyonluk mücadelesi veriyor. Arayan soran başkanlara bunu bizzat ilettim. Şuan için bir takımla görüşmek pek etik olmaz. Sinan'ın geleceği şuan belirsiz. Çünkü yönetim değişikliği yaşanacak. Ne olur ne biter kimse kestiremiyor" dedi.
 
"SİNAN BOLAT KALMAK İSTİYOR"
 
Sinan'ın gönlünün takımdan kalmaktan yana olduğunu söyleyen Saffet Balkan, "Galatasaray büyük bir camia. Oyuncum tabi ki de kalmaktan yana. Yeni yönetim sonrası yaşanacak değişiklikleri biz de merak ediyoruz. Bunun için 1,1.5 ay daha beklemeliyiz" ifadelerini kullandı.
 
"SİNAN İYİ AMA MUSLERA DAHA İYİ..."
 
Sinan'ın Porto gibi büyük bir camiadan geldiğinin altını çizen Balkan, "Sinan iyi bir kaleci ancak onun şansızlığı önünde Muslera gibi bir kalecinin olması. Muslera gerçekten harika bir kaleci. Sinan iyi ama Muslera daha iyi" diye konuştu. 

Haber: Ertan SÜZGÜN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!