comScore

Bursaspor Bursaspor

Ersun Yanal'dan Bursaspor cevabı

28 Kasım 2015, Cumartesi 14:18
Ersun Yanal'dan Bursaspor cevabı

Ertuğrul Sağlam ile yolları ayıran Bursaspor'un yeni teknik direktör adayları arasında geçen Ersun Yanal ile ilgili önemli gelişmeler var. 

FutbolArena Özel - Kayserispor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayıran Bursaspor'da yeni hoca adayları arasında Ersun Yanal'ın da ismi geçiyor. Ancak tecrübeli teknik direktör Bursaspor'a sıcak bakmıyor. FutbolArena'nın ulaştığı bilgilere göre Ersun Yanal'ın bu konudaki fikri çok net. 

1) Sezon ortası takıma gitmem

Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Ersun Yanal ve şu anda Lig TV'de yorumculuk yapan Ersun Yanal sezon ortası bir takımın başına geçmek istemiyor. 

2) Şampiyonluktan aşağısı kesmez
Fenerbahçe'de elde ettiği şampiyonluğun ardından artık çıtayı yükselten Ersun Yanal bu saatten sonra hedefi şampiyonluk olmayan bir takımı çalıştırmak istemiyor. 

3) Mali problemler


Ersun Yanal'ın tekrardan başına geçeceği takımın mali sıkıntılar yaşamaması gerekiyor. Yanal özellikle transfer konusunda ekonomik sıkıntılarla uğraşmak istemiyor. 

4) Lig TV'de kontratı var


Bilindiği üzere şu anda Lig TV'de yorumculuk yapan Ersun Yanal'ın 1 yıllık daha kontratı var. Bu mukavele sadece Türkiye'de 3 büyükler, milli takım ve yurt dışında bir kulübün başına geçmesi şartıyla bozulabilir. 

Bursaspor'da teknik direktörlük için yeni aday Murat Yakın

Hamza Hamzaoğlu'nun isminin şu an itibariyle daha ağır bastığı Bursaspor'un gündemlndeki bir diğer aday ise Murat Yakın. Son olarak Spartak Moskova'yı çalıştıran ve Rusya'da başarılı olamayan genç teknik adam şu an boşta. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!