comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Serdar Aziz'i istiyor

19 Aralık 2015, Cumartesi 14:43
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Serdar Aziz'i istiyor

Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol, başkan Fikret Orman'dan Bursasporlu stoper Serdar Aziz'i istedi. 

FutbolArena Özel - Devre arası transfer döneminde kaleci ve stoper almayı planlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş ile kulüp başkanı Fikret Orman'ın bir araya gelip görüştüğü transfer konusunda Şenol Güneş, stoper mevkine Bursaspor'dan Serdar Aziz'i istedi. 


Beşiktaş'ta stoper transferinde Serdar Aziz gelişmesi 


Şenol Güneş: "Bana ne yap et Serdar Aziz'i getir başkan"

Fikret Orman ile Şenol Güneş'in bir araya gelip görüştükleri transfer konusunda Şenol Güneş'in kaleci için alternatifleri düşünebileceği fakat stoper bölgesi için önceliği Serdar Aziz olduğu ve bizzat Fikret Orman'a "Ne yap, et bana Serdar'ı getir başkan" dediği öğrenildi. 

Serdar Aziz kimdir?


25 yaşındaki Milli stoper futbola Bursaspor alt yapısında başladı. 2008 yılında A Takım'a yükselen Serdar Aziz, bugüne kadar yeşil beyazlı formayla toplam 163 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 9 gol atan başarılı futbolcu, 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi. 

Milli Takım'da da alt kategorilerde sürekli forma giyen Serdar Aziz, 2008 yılından bu yana A Takım kadrosuna davet ediliyor.

Haber: Ertan Süzgün

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!