comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta gündem Eskişehirsporlu Lawal

30 Mart 2015, Pazartesi 20:48
Beşiktaş'ta gündem Eskişehirsporlu Lawal

Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı.

FutbolArena Özel - Kadroya nokta takviyeler yapmak isteyen siyah beyazlı yönetim şimdiden kolları sıvadı. Ligde şampiyonluk iddiasını sürdüren Beşiktaş, önceliğini savunmaya verdi.

ÖNCELİK GERİ DÖRTLÜ!
Yönetim Lugano ve Bruno Alves tarzı bir stoperi kadroda görmeyi arzularken, Opare'nin durumuna göre de sağ ve sol bek için de çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar Atiba'yla sözleşme uzatmak isterken oyuncunun yıllık ücreti konusunda hala orta yol bulunabilmiş değil.


ATİBA UZATMAZSA GÜNDEM LAWAL!

Atiba'yla yolların ayrılması durumunda gündeme bir isim geldi. Siyah beyazlıların Kanadalı oyuncuyla yolları ayırması durumunda Eskişehirspor'lu Lawal'ı kadroya katmak istediği öğrenildi. Eskişehirspor'da performansıyla dikkat çeken Lawal, ara devrede de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

“SEVE SEVE GELİRİM”

Oyunu çift yönlü oynama özelliğinin yanı sıra, yüksek teknik kapasitesiyle de ön plana çıkan 1990 doğumlu genç oyuncunun futbol yaşantısını İstanbul'da sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi. Lawal, Eskişehirspor formasıyla çıktığı 20 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Kulübüyle 2017 yılına dek sözleşmesi bulunan Lawal'ın bonservis ücretinin 1 milyon dolar olacağı belirtiliyor.

Haber: Ertan Süzgün


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!