comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Roberto Mancini, Oğuzhan Özyakup'u istiyor

28 Şubat 2015, Cumartesi 17:34
Roberto Mancini, Oğuzhan Özyakup'u istiyor

Beşiktaş'ın sezon başında sözleşme uzattığı Oğuzhan Özyakup'a Mancini kancayı attı. Beşiktaş Yönetimi transfer için ikiye bölündü.

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın eski hocası Roberto Mancini'nin transfer listesinde Oğuzhan Özyakup var. Oyuncuyu Inter'e almak isteyen Roberto Mancini transfer için devreye girdi.
 
FİKRET ORMAN KARARINI YÖNETİME BİLDİRDİ
 
Inter'in Beşiktaş'a ilk teklifi 4 milyon Euro oldu. Bu teklife “hayır” diyen Beşiktaş'ın beklentisiyse en az 5 milyon Euro oldu. Yönetimde konuşulan bu transfer görüşmesiyse çatlak yarattı. Bir grup yönetici Oğuzhan'ın satılması gerektiğini ifade ederken, kulüp başkanı Fikret Orman, Oğuzhan'ı satmaya sıcak bakmıyor.
 
Fikret Orman, “Oğuzhan daha 22 yaşında. Bu takımın uzun yıllar yükünü taşıyacak oyunculardan biri” diyerek transfere onay vermediğini ifade etti.
 
OĞUZHAN DA SICAK BAKMIYOR
 
Roberto Mancini'nin Inter'e almak istediği Oğuzhan Özyakup da transfere sıcak bakmıyor. Beşiktaş ile yıllık 1.4 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma yapan Oğuzhan “Ben Beşiktaş'ta ve İstanbul'da mutluyum. Gitme gibi bir arzum yok” dedi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!