comScore

Dünya Kupası'nın tartışılan ismi konuştu

24 Temmuz 2014, Perşembe 16:03

Ömer Üründül'ün ardından Dünya Kupası'nın yorumcularından Ceyhun Eriş de eleştirilere yanıt verdi! “Yorumculuğuma 10 üzerinen 8 verdim” dedi.

FutbolArena Özel- Türkiye'de Dünya Kupası sırasında en çok konuşulan konuların başında TRT yorumcuları Ceyhun Eriş ve Ömer Ürüdül geldi.

Geçtiğimiz günlerde Radyospor'da Ömer Üründül eleştirilere yanıt vermiş ve “ben buraya bileğimin hakkıyla geldim” demişti.
Eleştirilen bir diğer isim Ceyhun Eriş de hakkında yazılanlara ve yorumlara yanıt verdi.

İşte Ceyhun Eriş'in sözleri:

KUPAYI YORUMLAMAK İÇİN OYNAMAK MI GEREK?
 
TRT'de geçen sezon yorum yaptım. Dünya Kupası'da yorumcu olur musun denildi ben de kabul ettim. Bunu para için yapmadım. Belki benden önce Dünya Kupası'da oynayan isimlere teklif götürüldü ama kabul etmediler. Bunu bilemiyorum. Dünya Kupası yorumlamak için illa Dünya Kupası'da oynamak mı gerekiyor? Futbolu bilen bir insanım. Durduk yere çıkıp yorum yapmadım.

BAZEN BEN DE BEĞENMİYORUM
 
Eleştirler beni kızdırmadı ama hakaret, küfür bunlar kabul edilecek şeyler değil.

Ceyhun Eriş'i dinleyince keşke Ömer Üründül yorumlasa sözleri için ne hissettiniz?

Hiç bir şey hissetmedim. Ciddiye de almadım. Eğer yanlış bir yorum yaptıysam bunu kabul ederim ama durum böyle değil. İnsanlar art niyetli. Futbol bilgimi sorgulayıp, yorum yapanlara cevap vermem. Ciddiye almam.

Ömer Ağabey'in yorumlarına saygı duyarım. Zaman zaman çok doğru yorumlar yaptığını duydum, gördüm. Zaman zaman da farklı düşündüğüm için yorumlarını beğenmediğim anlar oldu.

10 ÜZERİNDEN 8 VERDİM
 
Kendinize 10 üzerinden kaç verdiniz?
 
İnsan kendini kolay kolay anlatamaz. Kendime 10 üzerinden 8 verdim. Futbolu bilmeyen bir insanla bunu tartışmam. Bu yorumum gideceği yere gidiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!