comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, Eren Derdiyok'u istedi

31 Aralık 2015, Perşembe 10:47
Trabzonspor, Eren Derdiyok'u istedi

Devre arasında golcü transferi yapmak isteyen Trabzonspor'un Kasımpaşa'da forma giyen Eren Derdiyok'a talip olduğu öne sürüldü.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da yeni başkan Muharrem Usta ve yönetimi bir yandan teknik direktör çalışmalarını sürdürürken bir yandan da transfer edilecek oyuncular için görüşmelere başladı. Bordo mavililer Galatasaray'ın da gündeminde olan Eren Derdiyok için harekete geçti.

Trabzonspor'dan Eren Derdiyok hamlesi


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Forvet arayışını sürdüren Trabzonspor'da Gaziantepsporlu Muhammet'in ardından Eren Derdiyok da gündeme geldi. Muhammet için Gaziantepspor'a 3 futbolcu öneren bordomavililer, Eren için de Kasımpaşa'ya aynı teklifle gitti. Ancak İstanbul ekibinin golcü futbolcuyu satmak istemediği belirtildi.
 

Eren Derdiyok kimdir? Eren Derdiyok nereli? Kaç yaşında?


27 yaşındaki Türk asıllı İsviçre vatandaşı olan Eren Derdiyok, futbola İsviçre'de başladı. Kariyerindeki ilk çıkışı 2009 yılında Basel'den Bayer Leverkusen'e 3.8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olarak yaptı. Leverkusen'de 3 yıl oynadıktan sonra Hoffenheim'a 5.5 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Son olarak 2014 yılında 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'nın yolunu tutu.

Eren Derdiyok, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 8 gol, 2 asistlik performans sergileyerek herkesin dikkatini çekti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!