comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, Lucescu ile anlaştı

25 Aralık 2015, Cuma 10:34
Trabzonspor, Lucescu ile anlaştı

Trabzonspor'un yeni sezon için deneyimli teknik adam Mircea Lucescu ile prensipte anlaştığı öne sürüldü.

FutbolArena - Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu ile anlaştığı iddia edildi. Romanya'ya giderek tecrübeli teknik adamla görüşen Muharrem Usta'nın prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Trabzonspor'da Mircea Lucescu dönemi mi?


Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre; TRABZONSPOR'DA hoca arayışında önemli gelişmeler yaşanıyor Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Romanya'da görüştüğü Mircea Lucescu ile prensipte anlaşmaya vardı. Son detayların görüşülmesi ise sezon sonuna yakın bir süreçte gerçekleşecek. Romanya'ya giden Başkan Muharrem Usta, kulüple ilgili olarak hazırladıkları projeleri tek tek Lucescu'ya anlattı. Ekonomik olarak da kulübü rahatlatacak adımlardan Mircea Lucescu'ya bahseden Başkan Muharrem Usta, takımda çok kaliteli futbolcular bulunduğunu ve özellikle altyapıdan bir çok ismin gelecek vaat ettiğine vurgu yaptı. Kendisine anlıtalan projeleri çok beğenen özellikle "50. yılda şampiyonluğa" ve Akyazı Stadı projesine hayran kalan Mircea Lucescu, kulübün belirlenen hedeflere ulaşması için bütçenin yüksek olması gerektiğine vurgu yaptı.
 

Trabzonspor, Lucescu ile anlaştı mı?

Prensipte varılan anlaşmanın ardından ise son detayları ise sezon sonuna yakın bir zamanda görüşülecek. Bu süre zarfında Lucescu da kulübü Shakhtar Donetsk ile görüşecek. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Rumen teknik adamın "Kulübümle masaya oturmadan kesin olarak anlaşmam doğru olmaz" dediği de öğrenildi! Bu arada Başkan Muharrem Usta'nın Lucescu ile yaptağı görüşmeleri devre arazsında yönetimle değerlendireceği de gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!