comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Muharrem Usta merak edilenleri yanıtladı

17 Aralık 2015, Perşembe 18:49
Muharrem Usta merak edilenleri yanıtladı

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta Ntvspor'da canlı yayında...

FutbolArena - Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, Ntvspor'da canlı yayına katıldı. 

"Geleceğimizi planlıyoruz..."
Birçok alanda eksiğimiz var. Trabzonspor'un itibarına yakışacak hamleler yapacağımız bir sürece girmiş bulunuyoruz diyen Usta, "Hayat tozpembe değil. Mevcut durumumuzla yüzleşeceğiz. Bu sorunun altından kalkacak cesaretle geleceğimizi planlayacağız" sözleriyle konuşmasına başladı. 

"Bu dönem için 'Feda' değil 'Vefa' dememiz gerekiyor" diyen Usta "Sözleşmelerde düzenlemeler yaparak küllerimizden doğmaya hazırlanıyoruz." dedi. 

Şike hakkında... 

"Camialar düşmanlıklardan vazgeçmek zorunda" diyen Usta Fenerbahçe ile ilişkiler açısından önemli açıklamalarda bulundu ve "O senenin şampiyonu biziz. O dönem hakkındaki duruşumuz devam edecek." ifadelerinde bulundu ve ekledi... "2010-2011'den önce de üzücü bir şekilde kaybettiğimiz yıllar var. Meselelerimizi ilişkileri germeden çözmeliyiz."

Usta, "Aziz Yıldırım ile yan yana gelir misiniz?" sorusuna... "Dünyada en ağır savaşların olduğu ülkeler bir araya geliyor. Ben niye Aziz Yıldırım ile yan yana gelmeyeyim?" cevabını verdi. Usta ayrıca "3 Temmuz davasında hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürecek. Hukukta kaybedersek şampiyonluğumuz gönlümüzde devam edecek." şeklinde konuştu. 

"Trabzonspor'a istikrar gerekli"

Muharrem Usta, Trabzonspor camiasına istikrar gerekli derken, "Camiamızda bize şampiyonluğa götürecek hocamız var ama şampiyonluk isteyen takımın eksiğinin en az olması gerekiyor." dedi. 

"Lucescu ile görüşüyoruz" 

"Lucescu ile görüşmelerimiz devam ediyor." diyen Usta, "Onun gibi hocalara ihtiyacımız var. Biz 3 yıl boyunca aynı hoca ile çalışacağız. Trabzonspor'un üretip satmaya ihtiyacı var. Bunları gerçekleştirebilecek bir hocayı başa getireceğiz. Türk olması şart değil. Şenol Güneş bu profile çok uyuyor. Şenol Güneş boşta olsaydı direkt onla yola çıkardım.

'Onur Kıvrak ile yeni bir dünya kuracağız'

"Bir takımda 50 oyuncu olur mu? Hastalanmış bir kulüpten başarı bekleyemezsiniz. Bu gerçeklerle örtüşmüyor. Onur Kıvrak bu takımın kaptanı ve çok önemli bir oyuncumuzdur. Biz Onur ile yeni bir dünya kuracağız. Küstüremeyiz. Yeni stadyumumuz sezon başlamadan 2 ay önce bitmiş olacak. İsmi konusunda çalışmalarımız sürüyor. Dönüşümün kaldıracı orası"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!