comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İşte Trabzonspor'un net borcu

05 Aralık 2015, Cumartesi 12:40
İşte Trabzonspor'un net borcu

Trabzonspor Kulübü'nün 70. Genel Kurulu'nda yönetim kurulu mali ve idari yönden oy çokluğuyla ibra edildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda gündemin okunmasının ardından Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen konuşma yaptı. Sürmen, genel kurulun herkese hayırlı olmasını dileyerek, Trabzonspor camiasına yakışır bir kongrenin oluşması için başta yönetim kurulu olmak üzere, tüm adaylara özveride bulunmalarından dolayı teşekkür etti.

Genel kurulda divan kurulu başkan yardımcılığı görevine getirilen Şükrü Kuleyin'in 3 başkan adayını dün kahvaltıda bir araya getirmesinin toplumu rahatlatan, camiayı kucaklayan bir fotoğraf olduğunu söyleyen Sürmen, "İlgimizi, birikimimizi güzel dile getirelim, eyleme sokalım ki Trabzonspor yarar bulsun. Trabzonspor'un zarar bulacağı söylem ve eylemler camiaya katkı sağlamaz" dedi.

Bordo-mavili kulüpte tüzük değişikliğine gidilmesi gerektiğini savunan Sürmen, 3 başkan adayını listelerinde bir kadın üye bulunmamasından dolayı da eleştirdi.

Sürmen'in konuşmasının ardından kulüp genel müdürü Sinan Zengin, yönetim kurulunun idari ve mali faaliyet raporunu okudu.

- Net borç 397 milyon lira

Denetleme kurulu üyesi İsmet Keskin, bordo-mavili kulübün 31 Ekim 2015 tarihi itibarıyla Trabzonspor Kulübü Derneği'ne bağlı 6 şirketin kısa vadeli borçlarının 259 milyon 237 bin 453 lira, uzun vadeli borçlarının 193 milyon 840 bin 523 lira, toplam borcunun ise 453 milyon 77 bin 976 lira olduğunu açıkladı.

Kulübün kısa vadeli varlıklarının 55 milyon 995 bin 596 lira olduğunu vurgulayan Keskin, net borcun ise 397 milyon 82 bin 380 lira olduğunu kaydetti. 

- Yönetim kurulu ibra edildi 

Daha sonra kulüp yönetim kurulunun idari ve mali yönden ibrası üyelere sunuldu.

Divan başkanı Genç, oy çokluğuyla yönetim kurulunun ibra edildiğini açıkladı. Bu sırada bazı üyeler, oyların sağlıklı bir şekilde olmadığını ileri sürerek divan kuruluna tepki gösterdi. 

Ardından derneklerin 2016 yılı konsolide ve sola bütçesi ve tüzüğün 16. maddesi gereği aidat miktarlarının aynı şekilde devam etmesi oy çokluğuyla kabul edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!