comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Uğur Meleke'den Onur Kıvrak'a OLAY eleştiri

20 Eylül 2015, Pazar 01:38
Uğur Meleke'den Onur Kıvrak'a OLAY eleştiri

Uğur Meleke, Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak hakkında gündem yaratacak eleştirilerde bulundu.  

FutbolArena - Trabzonspor'un, Galatasaray'a 1-0 kaybettiği maçta yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak hakkında spor yazarı Uğur Meleke'den oldukça ağır ve ilginç yorumlar geldi. 

"Onur Kıvrak sezon başında yaptıklarının bedelini ödüyor"
Şu bir gerçek ki, sen evrene kötü enerji verirsen, o kötü enerji bir gün gelir ve seni bulur. Onur Kıvrak sezon başında etrafa kötü enerji yaydı. Bir takım problemler çıkarttı. Kavgalar yaptı. Takımın ritmini bozdu. Tribünleri de yanına aldı ve direkten dönen istifalar vardı. Takım hiç yokken futbol yerine başka şeye konsantre olmak zorunda kaldı"

"Trabzonspor'un Avrupa'dan elenişi ve Galatasaray'a yenilmesinde başrolde Onur Kıvrak"

Rabotnicki maçında rakibin hiç atağı yokken Onur Kıvrak'ın hatasıyla Trabzonspor, Avrupa'ya veda etti. Onur'un kendisi golü yedirdi. Galatasaray karşısında rakip adına iki kırılma anı vardı. İlk yarıda Podolski'nin iyi aşırtamadığı top ve yenilen gol. İki hatada da başrolde Onur Kıvrak. Sen evrene kötü enerji yayarsan, döner seni bulur. Hemen bulmaz belki ama bir gün mutlaka bulur. İşte sezon başında evrene yaydığı kötü enerji bugün Onur Kıvrak'ı buldu. Başka bir ifadeyle bedelini ödüyor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!