comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İbrahim Hacıosmanoğlu: 'Kupayı vermeyecekler'

01 Temmuz 2015, Çarşamba 13:32
İbrahim Hacıosmanoğlu: 'Kupayı vermeyecekler'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündemdeki konulaşara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF seçimlerinden, Mbia transferine kadar gündemdeki konulara dair açıklamalar yaptı.

Haluk Ulusoy'un "Ben Trabzonluların adam gibi adam olduklarını biliyorum" sözlerine karşılık yanıt veren Hacıosmanoğlu, "Mehmet Ali Yılmaz 13 oyla seçimleri kaybettiğinde niye oy vermedin? Sen Trabzonlu değil misin?" dedi.
İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;

"Şike davası Trabzonspor'un namus davasıdır. Davamızdan vazgeçmeyeceğiz. TFF bize 20-30 milyon lira verdi diye onlara destek verdik iddiası doğru değil. O parayı 15-20 gün sonra alacaktık. Biz tasvip etsek de etmesek de bir Federasyon var. Bizim bu Federasyon'da adamlarımızın olması lazım. Bundan sonra da konuşmayacağım. Kimseye cevap vermeyeceğim. Trabzonspor sevdalılarına canı gönülden hizmet edeceğiz. Benim için Trabzon'u sattı diye alçakça iftira atanlar şunu bilsin ki benim kadar kulübün haklarını koruyan başka biri yok. Haluk Ulusoy'un beni göndermek için imza toplayanlar arasında olduğunu öğrendim. Bu yüzden desteğimi çektim. Trabzonlu'yum deyip başka takımı tutmayacaksınız. Trabzonsporlu olacaksınız. Herkes hazırlığını yapsın. Aralık ayında seçim olacak. Mücadelemize daha güçlü devam edeceğiz. Aralık'ta yapacağımız seçim benim için daha kolay olacak. Herkese ders vereceğiz. TFF'nin başında kim olursa olsun Trabzon'a kupayı veremeyeceğini herkes biliyor. Türkiye'de veya dünyada bizi kupa yolumuzdan çevirebilecek hiçbir güç yok. Zokora'ya 5.5 milyon euro bonservis ödendi. Mbia'ya 2 milyon euro imza parası verildi. Çok görmeyin. Helal olsun."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!