comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da yönetim toplanıyor

27 Haziran 2015, Cumartesi 13:20
Trabzonspor'da yönetim toplanıyor

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gelecek hafta yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi.

Yakup Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  futbol federasyonu seçimleri sonrasında yaşanan istifaların ardından toplanarak durum değerlendirmesi yapacaklarını belirtti.

Olağanüstü genel kurula gitme konusunda kararlarının olmadığını ifade eden Aslan, "Yönetim olarak hafta başında bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu toplantıda yeni bir yol haritası çizeceğiz" dedi.

Aslan, seçime gidilip gidilmeyeceği konusunun toplantıda gündeme geleceğini anlatarak, "Yönetimin geleceği, istifa eden arkadaşların durumu konuşulacak. Kulübün onlara ihtiyacı var. İstifa edenleri de ikna etmeye çalışacağız. Her şey bu toplantıda belli olacak" diye konuştu.

İstifaların ardından transferin durmasını da değerlendiren Aslan, "Şu dönemde zaten çok transfer yapmamamız gerektiğini söylemiştim. Yönetimin büyük bölümü de bu düşünceden yana. Bu da toplantıda gündeme gelecek. Kulübün ekonomisi çok zora sokulmamalı. Elimizde var olan ve atıl durumdaki değerlerimizi yeniden kazanmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!