comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal, kadro seçimi hakkındaki soruya sinirlendi

03 Mayıs 2015, Pazar 21:27
Ersun Yanal, kadro seçimi hakkındaki soruya sinirlendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı sonrası konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Maçı değerlendiren Ersun Yanal, "Golün olduğu dakikaya kadar bir Beşiktaş'ın korneri var, bir de bizim Özer ile pozisyonumuz var. İki takım da çok kontrollüydü. Onlar orta sahadan fedakarlık yaptık, biz de fedakarlık yaptığımız sırada golü yedik" dedi.
 
TARAFTARLARA YÖNELİK ELEŞTİRİ
 
Daha sonra taraftarların Özer Hurmacı'nın oyundan çıkarken göstermiş olduğu tepkiyle ilgili konuşan Yanal, "Olumsuz bir atmosfer var oldu. Zaman zaman bunu Trabzon'da yaşıyoruz. Bu takımın yapmış olduğu mücadele ölçeğinde elimizden geleni yapıyoruz. Çok zor bir süreçten geldik. Takımın yaklaşık 3'te 2'lik bölümü rotasyona uğradı. Elimizdeki kadro bu ve gerekeni yapıyoruz. Bu kadroyla Galatasaray'ı yendik. Bugünkü mağlubiyetle Galatasaray maçını kıyaslarsanız arada fark var. Ama bize sahip çıkmaları ve saygı duymaları gerekiyor. Oyuncularımıza destek gerekiyor. Zaman zaman bunlar oluyor ve çok üzülüyoruz. Emin olun ki en çok biz kazanmak istiyoruz. Kendi topçuna tepki götermek oldukça düşündürücü bir şey" dedi.
 
YANAL'I KIZDIRAN SORU VE O TEPKİ!
 
"Kadroda ve seçimlerinizde yanlış yaptığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna cevap verenn Yanal, "Yaklaşık 500 tane maça çıktık. 500 tane oyuncu değiştirdik. Biz süreç idare ediyoruz, sonuca göre davranmıyoruz. Anlık karar veriyoruz ve o kararlardan çıkan sonuçla yargılanıyoruz. Teknik adamlar sürecin içerisinde değerlendirmeler yaparlar. Sonuca göre konuşmak çok kolay. Ben sonuca göre konuşmuyorum. ben süreci yönetiyorum. Siz sonucu konuşuyorsunuz" diyerek yayıncı kuruluş muhabari Ömer Güvenç'e tepki gösterdi.
 
ÖZER HURMACI'YLA İLGİLİ SÖZLERİ!
 
Özer Hurmacı'nın ağlayarak soyunma odasına gitmesiyle ilgili dek konuşan Yanal, "Özer'in yapması gereken belliydi, çıkardı kulübeye giderdi. Özer çok üzülmüş heralde, konuşuruz sorun yok" açıklamasını yaptı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!