comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, Napoli'ye konuk oluyor

26 Şubat 2015, Perşembe 21:04
Trabzonspor, Napoli'ye konuk oluyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında deplasmanda Napoli ile karşı karşıya geliyor.

Napoli, Trabzonspor'u ağırlıyor. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Napoli'den 4-0'ın rövanşını almak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesina  Napoli ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. San Paolo'da oynanacak mücadele saat 22.05'te başlayacak.
Karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek'in yönetecek.

Bordo-mavililer, 1993-1994 sezonunda UEFA Kupası 2. turunda Cagliari ile eşleşirken, sahasında 1-1 biten maçın rövanşında rakibiyle golsüz berabere kalarak elenmişti. 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. tur mücadelesinde sahasında ve deplasmanda Lazio'ya 2-1 yenilen Trabzonspor, rakibi karşısında turu geçememişti.

GEÇEN SEZON DA İTALYANLAR'A ELENDİ

Karadeniz ekibi, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 19 yıl sonra tekrar eşleştiği Lazio karşısında sahasında 3-3, deplasmanda 0-0 berabere kalmış ve grubu, rakibinin önünde lider tamamlamıştı.

Bordo-mavili takım, UEFA Intertoto Kupası'nda 1999-2000 sezonunda Perugia takımına sahasında 2-1 yenilmiş ancak deplasmanda 3-1 öndeyken çıkan olaylar nedeniyle hükmen galip gelerek rakibini saf dışı bırakmış ve ilk kez bir İtalyan takımını eleme başarısı göstermişti.

Geçen sezon 2. turda yine bir başka İtalyan temsilcisi Juventus ile eşleşen Karadeniz ekibi, sahasında ve deplasmanda 2-0'lık yenilgilerle elenen taraf olmuştu. Trabzonspor, Napoli ile sahasında oynadığı ilk maçı da 4-0 gibi farklı bir sonuçla kaybetmişti. Karadeniz ekibi, İtalyan takımları karşısında 13 gol atarken kalesinde de 21 gol gördü.

İşte ilk 11'ler

Trabzonspor: Hakan, Bosingwa, Aykut, Medjani, Salih, İshak, Mehmet, Özer, Fatih, Erkan, Cardozo

Napoli: Cabral, Henrique, Britos, Ghoulam, De Guzman, Jorginho, Mesto, Gökhan, Mertens, Callejon, Higuain.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!