comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, İtalya'ya gitti

25 Şubat 2015, Çarşamba 11:40
Trabzonspor, İtalya'ya gitti

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Belkalem, Waris, Yatabare ve Yusuf Erdoğan kafilede yer almadı

Trabzonspor, Napoli ile yarın deplasmanda yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için özel uçakla İtalya'ya gitti.

Bordo-mavili takımın kafilesinde, sakatlıkları bulunan Belkalem, Waris, Yatabare ve Yusuf Erdoğan yer almadı. 17 kişilik kadroya dün akşamki antrenmana sakatlıkları nedeniyle katılmayan Medjani ve Mehmet Ekici de dahil edildi. UEFA listesinde olmadıkları için Uğur Demirok, Aytaç Kara, Mustafa Akbaş, Deniz Yılmaz ve Ferhat Yazgan da İtalya'ya götürülmeyen isimler arasında yer aldı. 

Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri,  basın mensupları ve taraftarlarla kafilede 125 kişi bulunuyor.

Bordo-mavili takımın 17 kişilik futbolcu kadrosu şöyle:

"Hakan Arıkan, İbrahim Demir, Bosingwa, Zeki Yavru, Aykut Demir, Medjani, Musa Nizam, İshak Doğan, Fatih Atik, Soner Aydoğdu, Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Constant, Erkan Zengin, Cardozo."

İlk maçı sahasında 4-0 kaybeden Karadeniz ekibinin, yarınki karşılaşmada Hakan Arıkan, Salih Dursun, Bosingwa, Aykut Demir, İshak Doğan, Mehmet Ekici, Constant, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Cardozo 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün yerel saatle 17.30'da San Paolo Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Bordo-mavililer, saat 18.00'de de maçın oynanacağı statta son çalışmasını gerçekleştirecek. Antrenmanın 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!