comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'un sıkıntısı sakatlıklar

24 Şubat 2015, Salı 13:00
Trabzonspor'un sıkıntısı sakatlıklar

Bu sezon sakatlıklardan yana başı dertten kurtulmayan Trabzonspor'a, Napoli maçı öncesi bir kötü haber de Carl Medjani'den geldi. Kasımpaşa maçında sakatlanan başarılı futbolcunun, İtalya'daki rövanşa yetişme ihtimali zayıf görünüyor.

Sakatlık ve cezalar nedeniyle uzun süredir ideal bir kadro oluşturmakta zorlanan Trabzonspor, yine sakatlıklarla boğuşuyor. Onur, Belkalem, Yatabare, Waris ve Yusuf Erdoğan'ın sakatlıklarının devam ettiği bordo mavili ekipte, bir kötü haber de Medjani'den geldi. Ligdeki Kasımpaşa maçında ayağına darbe alan tecrübeli futbolcunun UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nda Perşembe günü deplasmanda İtalya ekibi Napoli ile oynanacak rövanş maçına yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Bugün çekilecik MR'dan sonra durumunun netlik kazanacağı öğrenilen Medjani'nin, Napoli maçına yetişme ihtimalinin zayıf olduğu kaydediliyor. Sakatlıkları devam eden Onur, Belkalem, Yatabare ve Waris de Napoli maçında sahana olamayacak. Yusuf Erdoğan'ın ise zorlu maça yetişme ihtimali bulunuyor. Yapılacak son kontrollerin ardından durumuna karar verilecek genç ismin de riske edilmeyebileceği belirtiliyor.
Napoli maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Trabzonspor, perşembe günü oynanacak rövanş maçı için yarın saat 11.00'de İtalya'ya gidecek. Sahasındaki ilk maçta rakibine 4-0 mağlup olan ve tur umudu büyük oranda biten bordo mavililer, rövanş maçına prestij ve ilk maçta kaybettiği itibarını düzeltmek için çıkacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!