comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Kasımpaşa çıkışa geçmek istiyor

21 Şubat 2015, Cumartesi 11:30
Kasımpaşa çıkışa geçmek istiyor

Ligde 4 maçtır kazanamayan lacivert-beyazlılar, yarın Trabzonspor'u mağlup ederek 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor'u konuk edecek Kasımpaşa, rakibini mağlup ederek 4 maç sonra galip gelmek istiyor.

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan lacivert-beyazlılar, taraftarının önünde Trabzonspor karşısında alacağı 3 puanla kötü günleri geride bırakarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Shota Arvelade'nin çalıştırdığı Kasımpaşa, 20. hafta sonunda 6'şar galibiyet ve beraberlikle, 8 yenilgi aldı. Lacivert-beyazlıların, 24 puanı bulunuyor.

Bu sezon sahasında oynadığı ilk 8 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik alan Kasımpaşa, son iki karşılaşmada ise mağlup oldu. Lacivert-beyazlılar, son iki iç saha maçında Fenerbahçe'ye 3-0, İstanbul Başakşehir'e ise 1-0 yenilerek taraftarlarını üzdü.

Kasımpaşa, Trabzonspor'la oynadığı son 3 maçı da kaybetmedi. Geçen sezon İstanbul'da rakibini 3-2 yenen lacivert-beyazlılar, Trabzon'daki maçta ise golsüz eşitlikle sahadan ayrıldı. İki takımın bu sezonun ilk yarısında oynadığı karşılaşma ise Trabzon'da 1-1 sona erdi.

Uzun süredir sakatlığı bulunan ve takımla antrenmanlara başlayan Eren Derdiyok ile Barış Başdaş, Arveladze'nin görev vermesi durumunda kadrodaki yerlerini alacak. Geçen hafta hastalığından dolayı oynayamayan Oscar Scarione ile belindeki ağrıları geçen kaleci Andreas Isaksson, Trabzonspor karşısında oynayabilecek. Lacivert-beyazlılarda, sakatlığı bulunan genç futbolcu Kubilay Aktaş'ın durumu ise maç saati belli olacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!