comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal: 'Bu şekilde mağlup olamazsınız'

21 Şubat 2015, Cumartesi 09:21
Ersun Yanal: 'Bu şekilde mağlup olamazsınız'

Farklı Napoli yenilgisi sonrası eleştiri oklarını üzerine çeken Ersun Yanal, oyuncularını sert bir dille uyardı.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda sahasında İtalyan ekibi Napoli'ye ilk maçta 4-0 kaybeden Trabzonspor'da büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor.
 
Oyuncuların ortaya koyduğu kötü futbol, herkesin tepkisini çekerken, teknik direktör Ersun Yanal'ın da takıma çok kızgın olduğu öğrenildi. Maçtan sonra futbolcularına patlayan Yanal'ın, cuma günü yapılan idman öncesi de öfkesinin dinmediği bildirildi. 
 
Yanal'ın, takımla yaptığı toplantıda, “Napoli'ye karşı kaybetmek sorun değil. Burada bizim için en büyük sıkıntı, ortaya koyduğumuz futbol. Bu şekilde rakibinize mağlup olamazsınız. Trabzonspor, hem de sahasında bu kadar kötü bir oyun sergileyemez. Çok etkisiz kaldık, bu bize yakışmadı. Avni Aker Stadı ilk kez bu sezon doldu, taraftarlar bize harika bir destek verdi. Ancak biz bunun karşılığını, ne yazık ki onlara veremedik” dediği öğrenildi.
 
‘Hemen toparlanmalıyız'
 
“Bir an önce toparlanmalı ve kendimize gelmeliyiz” diyen Yanal'ın, “Bu maçın bir de rövanşı olacak. İşimiz kolay değil. Ancak Trabzon'da gösteremediğimiz futbolumuzu, İtalya'da sergilememiz gerekiyor. Şimdi bu maçı unutmalı ve ligdeki Kasımpaşa sınavına odaklanmalıyız. Ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Kasımpaşa, kötü gidişe dur demek isteyecektir. Bu yüzden çok dikkatli olmalı ve tüm gücünüzü sahaya yansıtmalısınız” ifadelerini kullandığı belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!