comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'dan karaborsa bilet uyarası

17 Şubat 2015, Salı 13:20
Trabzonspor'dan karaborsa bilet uyarası

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında perşembe günü İtalya temsilcisi Nopali ile oynayacağı müsabaka öncesi karaborsa bilet uyarısı yapıldı. 

Taraftarların müsabakayı uygun fiyata izleyebilmesi için yönetim kurulu olarak bilet fiyatlarını düşük tuttuklarını belirten Sadıklar, "Ancak bazı internet siteleri, kişilerin TC Kimlik Numaralarına düzenlenmiş bu biletleri yüksek fiyatlara karaborsa dediğimiz yöntemle satmakta. Bu yolla alınan ve başkasının üzerine düzenlenmiş biletle stadyuma girmek yasaktır. Bu nedenle stadyum önünde yapılacak kontroller sonrası bilet iptal edilecektir. Taraftarlarımızın mağdur olmamaları için karaborsa bilet satışı yapan kişi ve internet sitelerine rağbet etmemeleri rica olunur." dedi.

HAKEMLER BELLİ OLDU
Bu arada, Trabzonspor - Napoli maçının hakemleri de belli oldu. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda perşembe günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek. Bertino Cunha Miranda ile Alvaro Daniel Carvalho Msequita'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Rui Licino Barbosa Mesquita, ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Miguel Taborda Xistra ve Marco Bruno Santos Ferreira olacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!