comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, 10 liraya dünya yıldızı izletecek!

10 Şubat 2015, Salı 09:12
Trabzonspor, 10 liraya dünya yıldızı izletecek!

Trabzonspor yönetimi, 19 Şubat'ta oynanacak olan Napoli maçının biletlerini 10 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarttı.

Trabzonsporlu kurmaylar, taraftarların stada olan ilgilerini artırmak adına her türlü politikayı uyguluyor.
 
Öncelikle devre arası döneminde ikinci yarıya özel olarak kombine kart çıkartan Karadeniz ekibinde idareciler kale arkası tribünlerini 40 TL'dan alıcıya sunarak kamuoyunu şaşırtmıştı. Yine buna benzer bir uygulama daha geldi. UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Napoli ile eşleşen Bordo-Mavililer ilk maçını 19 Şubat'ta Avni Aker'de oynayacak.
 
Tribünlerin hınca hınç dolmasını isteyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun direktifiyle kale arkası tribünün biletleri 10 TL'den satışı sunuldu. Diğer yerler ise şu şekilde: Maraton: 20 TL, Numaralı 30 TL. 
 
Öte yandan Avrupa karşılaşmalarında passolig karta gerek yok.
 
200 milyon Euro kadro değeri
 
Zorlu karşılaşmaya çıkacak olan Trabzonspor'da taraftarlar sadece 10 TL'ye dünya yıldızlarını çıplak gözle izleyebilecek. İtalya Serie A'da son olarak Udinese'yi sahasında 3-1 mağlup eden Napoli'nin ortalama ilk 11 değeri 150 milyon Euro, toplam kadro değeri ise yaklaşık 210 milyon Euro civarında. Çizme ekibi, ligde lider Juventus'un 11 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.
 
Jose Callejon - Değeri: 21 milyon Euro
Marek Hamsik - Değeri: 34 milyon Euro
Gonzalo Higuain - Değeri: 37 milyon Euro
Mertens - Değeri: 22 milyon Euro

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!