comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'dan Mahmut Uslu'ya sert cevap

09 Şubat 2015, Pazartesi 16:10
Trabzonspor'dan Mahmut Uslu'ya sert cevap

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğu bir açıklama yaparak Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu'ya tepki gösterdi.

Kadıköy'de oynanan ve 0-0 biten müsabaka sonrasındaki değerlendirmeleriyle Uslu'nun nasıl pervasız olduklarını gösterdiklerini kaydeden Hatayoğlu, "Kendi başkanlarının hakemleri defalarca aradığı, tehdit ettiği, hakem soyunma odalarına girdiği tüm ülke tarafından bilinirken, Trabzonspor'un Başkanı'nın hakemi aramasına tepki koyuyorlar. Adama derler ki; bir aynaya bak Mahmut Uslu!.." ifadesini kullandı.
 
Uslu'nun maçı kazanamamanın verdiği psikolojiyle "Barış istiyoruz" diyerek saçmalıklarına devam ettiğini dile getiren Hatayoğlu, şöyle konuştu: "Maçı kazansaydınız barışa devam mı edecektiniz? Biz de diyoruz ki 'Barış onuruyla mücadele edenlerle olur'... Trabzonspor için 'siz kimsiniz?' gibi küçümseyici ifadeler kullanan Mahmut Uslu'ya diyoruz ki; 'biz 6 kez kafanıza vura vura şampiyon olan, 7 şampiyonluğu Kadıköy'den Bursa'ya gönderen, 8. şampiyonlukta ise sizlerin, Fenerbahçe'nin nasıl şikeci olduğunuzu tüm  dünyaya gösteren Trabzonspor'uz. Biz hala buradayız ve sizinle olan kavgamız devam edecektir"
 
Trabzonspor'un tertemiz tarihine, rakipleriyle şereflice mücadelesine dil uzatanlara "haddinizi bilin" diyeceklerini vurgulayan Alaattin Hatayoğlu şunları söyledi: "Şike yaptıkları T.C mahkemeleri ve Yargıtay tarafından onaylı, UEFA, CAS cezaları ortadayken, 'biz şike yapmadık' diyerek federal mahkemelere, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi dahil başvurmadıkları dünyada mahkeme kalmayan bu zihniyete diyoruz ki 'içinde bulunduğunuz yüz kızartıcı şike pisliğinden temizlenin de gelin'. Şikeciler hak ettikleri küme düşme cezasını almadıktan, hak ettiğimiz şampiyonluk kupası gelmedikten sonra, barış mümkün değil. Şikecilerle barış mı olur? Bizim kavgamız kutsaldır ve sonuna kadar devam edecektir. Trabzonspor taraftarının sabrıyla daha fazla oynamayın"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!