comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İbrahim Hacıosmanoğlu bir kez daha PFDK'ye sevk edildi

06 Şubat 2015, Cuma 20:29
İbrahim Hacıosmanoğlu bir kez daha PFDK'ye sevk edildi

İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor, Bülent Yıldırım görüşmesi ve resmi site üzerinden yapılan açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Dün yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2 ayrı sebeple bir kez daha PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:
"Hukuk Müşavirliği'nin 06.02.2015 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün resmi internet sitesi www.trabzonspor.org.tr'de "Kamuoyuna Duyuru" başlıklı açıklamada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları"nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'nun 06.02.2015 tarihinde medyada yer alan müsabakanın hakemi ile telefonla görüşmesi nedeniyle "sportmenliğe aykırı hareketi", TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün resmi internet sitesi www.trabzonspor.org.tr'de "Kamuoyuna Duyuru" başlıklı açıklamada ve medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 36. ve 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!