comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İbrahim Hacıosmanoğlu: 'Bülent Yıldırım'ı aradım'

06 Şubat 2015, Cuma 15:50
İbrahim Hacıosmanoğlu: 'Bülent Yıldırım'ı aradım'

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım ile görüştüğünü ve kim hak ediyorsa onun kazanmasını sağlayacak bir yönetim göstermesini istediğini açıkladı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Süper Lig'in 19. haftasından yarın akşam deplasmanda oynanacak maç için takımla İstanbul'a gitti. Hacıosanoğlu, havalimanından basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı açıklamada, önceki gün yaptığı açıklamadan dolayı TFF tarafından PFDK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi. Bundan çok da etkilenmediğini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Söyleyecek bir şey yok. Bizim söylediğimiz lafın üzerinden 24 saat geçmeden PFDK'ya sevk ediyorlar. Çok da etkilenmiyoruz. Bizim sözlerimizin manalarını anlarsa insanlar, bize teşekkür etmeleri lazım. Biz sadece sahada hakkaniyetle maçların yönetilmesini istiyoruz. Oyuncular sahaya 11 kişi çıkıyor. Onlar sahada mücadele etsin. Kim hak ederse o kazansın. Dış etkenler etki etmesin diyoruz. Başka bir şey söylediğimiz yok." dedi.

Bugünü kadar çok canlarının yandığını savunan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: "Büyük yatırımlar yaptık. Onların karşılığını da hakem hatalarından kaybettiğimiz puanlara sağır sultan bile biliyor. Ama ilgililer bilmiyorsa onlara hatırlatmak bizim görevimiz. Bu maçta hakem hatasıyla kaybetmeyeceğiz dedik, hakem kararıyla kaybedeceğiz ama. Ben cezalıyım, maçı televizyondan seyredeceğim. Pozisyonların tekrarını daha rahat seyrediyorsun."
"HAKEMLE KONUŞTUM"

Rakiplerinin dediği gibi müsabakanın hakemine kendilerinin de güvendiğini ifade eden Trabzonspor Başkanı, "Kendisiyle de konuştuk. Kendisinden kim hak ediyorsa onun kazanmasını sağlayacak bir yönetim göstermesini istedik, baka bir şey istemedik. Başkaları bize hakkımız olmayanı versinler, biz o kültürden gelmiyoruz. Biz hakkına riayet eden insanlarız. Öyle bir toplumda yaşıyoruz. Bizim de istediğimiz o. Bir oyun bu, oyun olduğunu unutmayalım. Ama sahada mücadele edenler kazansın. Onun dışındaki hiçbir etken sonucu etkileyecek bir durum yaratmasın. Bizim bütün isteğimiz bu. Bugüne kadar canımız çok yandı, ondan dolayı bunları söylüyoruz. Eğer bu maçta da bariz hakem hatalarıyla kaybedersek, o maç bitmeyecek. Yetkili arkadaşlara da söyledim, takım o dakika itibariyle sahadan çekilip Trabzon'a gelecek. Ondan sonra Türk futbolunu bizim söylemlerimiz yanlış anlayıp da ona cevap verenler, özellikle Federasyon ve yetkilileri ondan sonra şapkalarını önlerine koyup Türk futbolunu nasıl yönettiklerini kendileri düşünürler. Türk futbolunda ondan sonra gelişecek olayları da hep beraber seyrederiz." diye konuştu.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!