comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor günü izinli geçiriyor

04 Şubat 2015, Çarşamba 13:10
Trabzonspor günü izinli geçiriyor

Bordo-mavililer, ligde 7 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda dün deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenerek grubu lider tamamlayan Trabzonspor'da, Fenerbahçe maçı öncesi futbolculara izin verildi.

Bordo-mavili kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün gece karşılaşmanın ardından kente dönen bordo-mavili takım, günü izinli geçirecek ve 7 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

Afrika Uluslar Kupası'ndan dönenen milli oyuncular Yatabare, Constant ve Medjani'nin de yarın gerçekleştirecek antrenmanda olması planlandı.  

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçında sağ arka adalesinden sakatlanan Bosingwa'nın MR raporuna göre durumu açıklanacak ancak Fenerbahçe maçında büyük ihtimalle oynayamayacak. 

-Özer, Erkan, Hakan UEFA'ya bildirildi

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle play-off ve grup maçlarında forma giyemeyen Özer Hurmacı ile yeni transferler Erkan Zengin ve Hakan Arıkan, UEFA'ya 2. tur için gönderilen listede yer aldı.

Bu 3 futbolcu, teknik heyetin görev vermesi halinde bordo-mavililerin  İtalya'nın Napoli takımı ile oynayacağı maçlarda forma giyebilecekler.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!