comScore

Trabzonspor Trabzonspor

F.Bahçe maçı öncesi Trabzon'a müjde!

02 Şubat 2015, Pazartesi 12:40
F.Bahçe maçı öncesi Trabzon'a müjde!

Afrika Uluslar Kupası'nda takımları elenen Constant ve Medjani'nin Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon'da olacakları bildirildi



Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden oyuncularına kavuşuyor.

Afrika Uluslar Kupası'ndan daha önce elenen Mali Milli Takımı'nda forma giyen Yatabare'nin bu akşam Trabzon'da olacağı ve Akhisar Belediyespor ile yarın yapılacak Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Dün akşam çeyrek final mücadelelerinde Gine Milli takımı'nın Gana'ya 3-0 yenilmesiyle Kevin Constant'ın, Cezayir'in de Fil Dişi Sahili'ne 3-1 mağlup olmasıyla Carl Medjani'nin Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon'a gelecekleri ve teknik heyetin forma vermesi halinde zorlu maçta oynayabilecekleri kaydedildi.

Uğur Demirok da iyileşiyor

Ligin ikinci yarısında özellikle savunmada eksik oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde Uğur Demirok'un da sakatlığının düzeldiği öğrenildi. 

Bordo-mavililerin devre arasında Akhisar Belediyespor'dan kadrosuna kattığı ancak ligde Medicana Sivasspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Keçiörengücü maçında olmak üzere 3 karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Uğur Demirok'un da takımla çalışmalara başladığı bildirildi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında göğsüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Salih Dursun'un da durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!