comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'a Onur Kıvrak müjdesi!

02 Şubat 2015, Pazartesi 11:55
Trabzonspor'a Onur Kıvrak müjdesi!

Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan milli eldiven yaptığı açıklamada "Ön görülen tarihten daha önce döneceğim. Ligin bitimine 6 hafta kala hazır olurum" diye konuştu.

Trabzonspor'un en önemli silahı kaleci Onur Kıvrak konusunda gelişmeler yaşanıyor... Avrupa Ligi'nde 2 Ekim'de Legia Varşova maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağları kopan milli eldivenin sezonu kapattığı açıklanmıştı. Onur'un sakatlığının ardından en büyük silahını kaybeden Bordo-Mavililer, kalesinde büyük sorun yaşamıştı. Eldivenleri teslim alan Fatih Öztürk, yaptığı hatalarla güven vermemiş; onun yerine denenen İbrahim Öztürk aşısı da tutmamıştı. Herkes Onur Kıvrak'ı mumla ararken, devre arasında Hakan Arıkan sezon sonuna kadar kiralanmıştı...
 
‘FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİM'
 
Gelinen son noktada Onur'dan sevindirici haber geldi. Habertürk'e konuşan deneyimli eldiven, “Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Beklenenden daha önce sahalara döneceğim. Sakatlandığım zaman sezonu kapattığım söylenmişti. Ancak ameliyat sonrası kendime çok iyi bakıyorum ve doktorlarım da benim hızlı iyileşmem için ellerinden geleni yapıyor. Salonda ağırlık çalışmalarına başladım. Sol dizimi kuvvetlendiriyorum. Taraftarları ve futbol oynamayı çok özledim. Bana büyük bir sevgi var ve geri döneceğim günü iple çekiyorum” dedi. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!