comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da gündem Fenerbahçe

01 Şubat 2015, Pazar 16:34
Trabzonspor'da gündem Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yenerek üst üste 2'nci galibiyetini alan Trabzonspor'da gözler salı günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Akhisar Belediyespor ve cumartesi günü ligde karşılaşacağı Fenerbahçe maçlarına çevrildi.

Teknik direktör Ersun Yanal, 2 deplasman maçından da galibiyetle dönmeleri halinde moral olarak çok üst seviyeye çıkacaklarını belirtti, "Son maçlarda aldığımız galibiyetleri devam ettirebilirsek, bu seri takımın özgüvenini de çok yukarılara taşıyabilir" dedi. Bordo mavili takımda Akhisar Belediyespor maçını kazanarak gruptan lider olarak çıkmanın ve Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenerek puan farkını kapatmanın hesapları yapılmaya başlandı.
 
TRANSFER İÇİN SON ATAK
 
Ersun Yanal'ın listesi doğrultusunda özellikle ön libero ve orta sahaya takviye için bütün imkanlarını seferber eden Trabzonspor, ara transferin son dakikasına kadar takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uğur Demirok, Erkan Zengin ve Hakan Arıkan'ı kadrosuna katan Trabzonspor'un listesinde Sami Khedira, Van der Vaart, Aytaç ve Uğur Çiftçi olduğu ileri sürülüyor. Yönetimin ve teknik direktör Ersun Yanal'ın, mutlaka 2 transfer daha yapmak için büyük çaba sarfettiği vurgulandı.
 
AKHİSAR HAZIRLIKLARI BAŞLADI
 
Trabzonspor, bir günlük iznin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Salı günü oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 11.00'de yapılan basına kapalı antrenmana salonda çalışan Bosingwa, Cardozo ve Mehmet Ekici katılmadı, Waris ve Belkalem ise koşu yaptı.
 
Trabzonspor, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından Manisa'da oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçı için İzmir'e hareket edecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!