comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu'ndan gündemi sarsacak açıklama!

27 Ocak 2015, Salı 01:22
Hacıosmanoğlu'ndan gündemi sarsacak açıklama!

Beyaz TV canlı yayına bağlanan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Slaven Bilic'in Tolgay Arslan'a "Bize gel şampiyon olalım, sonra beraber İngiltere'ye gideriz" şeklinde mesaj attığını söyledi. 

FutbolArena -  Beyaz TV canlı yayına bağlanan İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay Arslan transferinde gündem sarsacak açıklamalarda bulundu.

İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri:
"Bilic, Tolgay'a gel bize..."

"Slaven Bilic, Tolgay'a mesaj atıyor. Bize gel, şampiyon olalım. Seneye İngiltere'ye gidelim" şeklinde konuştu.


"Ahmet Nur Çebi sözünde durmadı"

"Ahmet Nur Çebi bana söylediği sözün arkasında durmadı. Bana ben bu transferin olmaması için elimden geleni yapacağım. Ahmet Nur Çebi ve ailesinin de Trabzonspor'a ne yardımı olduysa yarın hesaplattırıcam havaleyle göndericem ona. Yalan söyleyen namussuzdur"


"Hotel parasını ben verdim"

"Tolgay Arslan bize 'Ben Trabzonspor'a gelmek istiyorum' dediği için ben gittim oraya.. Bunlarla aynı otelde kaldık. Bu menajerinin kaldığı otelin parası bile ben ödedim. Babası bana 'Başkanım beni işin içine sokmuyorlar, özür diliyorum sizden' diye aradı beni. Babasına yüklenmesinler"


"Trabzon'un Tolgay için tekili"

"İmza parası olarak 1 milyon Euro verecektik. Yıllık ise 2milyon Euro'dan başlayıp 100'er bin Euro artan 4,5 yıllık sözleşmeimzalayacaktık."


"Galatasaray'la da karşı karşıya geldik"

"Uğur Demirok'u Galatasaray'ın da istediğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Galatasaray'da Uğur Demirok transferinde aynısını yaptı. Abdurrahim Albayrak bana 'Biz Uğur Demirok'la konuştuk' dedi. Ben dedim 'Uğur'la anlaştık, Trabzonspor'a gelmek istiyor. Ama konuşun. Eğer Galatasaray'a gelmek istiyorsa, gidebilir' dedim. Ancak, Uğur, Trabzon'u istedi. Abdurrahim Albayrak, daha sonra beni aradı. 'Duygun başkanımla birlikte Uğur'la konuştuk. Trabzonspor'a gitmek istediğini söyledi. Haberiniz olsun biz aradan çekiliyoruz' dedi." şeklinde açıklamalarda bulundu. "




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!