comScore

Trabzonspor Trabzonspor

OLAY çıkacak! Ersun Yanal, Terim'e karşı!

21 Kasım 2014, Cuma 10:19

'gazeteciler.com' yazarı Nuran Yıldız; Fatih Terim ile Ersun Yanal arasındaki farkları anlatan çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

'gazeteciler.com'un yazarı Nuran Yıldız; Türk futboluna damga vuran yerli teknik adamlardan Fatih Terim ve Ersun Yanal hakkında çok ilginç bir yazı kaleme aldı. İki çalıştırıcının özelliklerini anlatan ve karşılaştırma yapan Yıldız'ın yazısı şöyle:
 
ERSUN YANAL İLE FATİH TERİM ARASINDAKİ FARKLAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı Ankara'dan, Gençlerbirliği günlerinden itibaren tanırım. Neredeyse yüz yıldır!
 
Bunu bilen dostlar "Yanal ve Terim arasındaki farkları yazsana" dediler.
 
İşte yazıyorum:
 
Bir, Ersun Yanal Anadolu insanıdır, haklı olduğu zaman bile haksız duruma düşer. Fatih Terim Adanalı olsa da İstanbul yetiştirmesidir, haksız olduğu zamanlarda bile haklı çıkmasını bilir.
 
İki, Ersun Yanal maç kaybedince "Biz nerede hata yaptık?" diye sorar, Fatih Terim maç kaybedince "Çıkıp ben mi oynasaydım?" diye sorar.
 
Üç, Ersun Yanal ekip ruhuna inanır. Fatih Terim için varsa yoksa kendisidir.
 
Dört, Ersun Yanal hiç politikacı tanımaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Ağar Fatih Terim'in kankasıdır.
 
Beş, Ersun Yanal akla ve bilime inanır, Fatih Terim kendinden başka hiçbir şeye inanmaz.
 
Altı, Ersun Yanal "devşirme" edebiyatı yapmak yerine alt yapıdan futbolcu ister. Fatih Terim eski kumaşı yeni yamayla kapatmaya heveslidir.
 
Yedi, Ersun Yanal'ın koluna girebilir, omuzuna elinizi atabilir, boynuna sarılabilirsiniz. Fatih Terim'e ise dokunan yanar.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!