comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon'dan ManU'ya yanıt! Transfer...

29 Ekim 2014, Çarşamba 14:52

Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal, Waris'in Manchester United'a transferi ile ilgili konuştu.

Trabzonspor'un Ganalı yıldızı Abdul Majeed Waris'in Manchester United gözlemcileri tarafından izlenmesi hem Ada'da hem de Türkiye'de gündeme bomba gibi düştü. İngilizlerin yakında izlediği Warishakkında yaşanan son gelişmeleri Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal anlattı.
 
Gürdal, Manchester United'ın Waris'e olan ilgisini doğrularken, "Bize henüz gelmiş resmi bir talep ya da teklif yok. Ancak scoutlarının takip ettiğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Manchester United dışında Rusya'dan ve Arap ülkelerinden de takımların Waris'le ilgilendiğini belirten Gürdal, "Sadece Waris değil başka birkaç oyuncumuz daha kulüplerin gözlemi altında." şeklinde konuştu.
 
'Teklif gelmesi halinde bunu nasıl değerlendirirsiniz?' şeklindeki sorumuzu ise Gürdal, "Daha Waris'i alalı 2 ay oldu. Şu anda bir değerlendirmede bulunmadık. Ama yarın ne olur bilemeyiz. Yine de şu anda böyle bir düşüncemiz yok." diyerek yanıtladı.
 
Trabzonspor'un Lokeren ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı maçıManchester United yetkilileri izlemiş ve Waris hakkında olumlu rapor vermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!