comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Mandıralı: 'Karnından konuşuyor'

25 Nisan 2014, Cuma 09:35

Trabzonspor teknkik direktörü Hami Mandıralı, Hacıosmanoğlu ile aralarında problem olduğu iddialarına; "İnsanlar karnından konuşuyor" diyerek cevap verdi.

Trabzonspor Teknik Patronu Hami Mandıralı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile aralarında problem olduğu iddialarına cevap verdi.

Mandıralı; “Ağabey kardeş gibi çalışıyoruz. Başkan'a sonsuz saygım var. Ben içeride, o dışarıda çalışıyoruz. Hiçbir sorun yok. Onun da bana saygısı olduğunu biliyorum. O da benim gibi Trabzonspor'u çok seviyor. İkimizin ortak gayreti, Trabzonspor'un başarılı olması" dedi.

"KESİNLİKLE BANA BASKI YAPMADI"

"Ne Colman, ne Zokora konusunda bana hiçbir baskı da yapmadı. Millet karnından konuşuyor. Biz fikrimizi açık söylüyoruz. Dürüst insanlarız. Duygularımızı ortaya koyduk, oda bize destek oldu. Bu da Trabzonspor'un menfaati için. Ama aramızda en ufak bir şey yoktur. İnsanlar karnından konuşuyor. Hem büyüğüm hem başkanımdır. Kendisine saygı duyuyorum. Biz çok mutlu bir şekilde çalışıyoruz."

"TEK DERDİMİZ TRABZONSPOR"

Şu an TS Clup'un açılışı için Samsun'a gidiyorum. Bizim bir sürü görevimiz var. Bir tek Trabzonspor'u sevmek yetmiyor. Her konuda, temsil konusunda elimizden geleni yapmak ve değer katmak istiyorum. Tek derdimiz o. Başka bir derdim yok. Başka bir şey söyleyen varsa karnından uyduruyordur.”

"Arı gibi çalışıyoruz bal da yapacağız"

Hami Mandıralı, Colman ve Zokora defterini sezon sonuna kadar açmamak üzere kapattığını da vurguladı: “Onlar kalan 4 maçta bizimle olmayacak. Özür konusuna da girmeyeceğim” dedi. Malouda ve Bamba'nın da idmana çıktığını kaydeden Mandıralı, “Arı gibi çalışıyoruz. Bal da yapacağız” ifadesini kullandı.

"Hoca'dan memnunuz"

Trabzon Genel Sekreteri Köksal Güney de Hami Mandıralı konusunda şu açıklamayı yaptı: “Hami hocamızın performansından gayet memnunuz. Bizim güven duygumuz, kendisinin de büyük futbol kişiliğiyle ülkemize yeni bir teknik direktör kazandırdığımızı düşünüyorum. Artık Türkiye'de bir Hami Mandıralı gerçeği var."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!